Την … «άκουσε» καλά ο Μαρινάκης…

Κοινοποίηση:
Βαγγέλης Μαρινάκης

Σαν ταύρος σε υαλοπωλείο ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ …

Μία ήττα πισωγύρισμα που ήρθε να αναδείξει πολλές ανορθογραφίες που χαρακτηρίζουν και εφέτος στην πειραϊκή ομάδα. Ο Πρόεδρος των Πειραιωτών κυριολεκτικά ήταν σκασμένος από την κάκιστη εμφάνιση  και το ντροπιαστικό αποτέλεσμα, που έφερε πίσω μια ολόκληρη … «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα που είχε στηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το κατά πόσο … άκουγε το αυτί του Χουάνκαρ μετά την διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Έχουμε πάρει τόσα διπλά μέσα στο ψαράδικο και γράφεις ότι βγάλαμε γούστα για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια πραγματικά τόσο πονεμένο άσχετο είχα καιρό να δω… Από πότε το πουτ@ν@κι της Ευρώπης έχει κάνει πορεία στο champions league πάντα εκτός έδρας χάνατε λόγω του ότι δεν βοηθούσε η διαιτησία και φυσικά δεν έχεις καταφέρει ποτέ να φτάσεις ούτε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης… Αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη δεν θα έμπαινες ποτέ απευθείας στους ομίλους του cl, μόνο εμείς κάναμε πορεία στην Ευρώπη και φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που έχει περισσότερες νίκες σε σχέση με τις ήττες στην Ευρώπη… Με λίγα λόγια κόψε τις μλκίες γελάει το πανελλήνιο με αυτά που γράφεις επειδή τα βλέπεις όλα κόκκινα, τόσο πόνο δεν νιώθει ούτε ο πρόεδρος σου που δεν τόλμησε να πει τίποτα για την διαιτησία… Oι ομάδες που γράφεις ότι υπάρχουν για να έχουμε 14 ομάδες ήταν δορυφόροι σου και μετά όταν έπεσε η παράγκα ήρθε η επιτροπή γαυρενάκη για να αφαιρεί από τον πρώτο, όσους βαθμούς θέλει ευτυχώς από φέτος άλλαξε αυτό…

  2. …Χαρήκατε όλοι σας 1 φορά στα τόσα χρόνια και βγάλατε τη χολή σας για τον ΘΡΥΛΟ; Γράψτε κι εσείς την Ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ στην Ευρώπη φέρτε και τους βαθμούς που έφερε ο ΘΡΥΛΟΣ και μετά θα έχετε το δικαίωμα να μιλάτε γιατί τώρα χολή βγάζετε και λέτε μ@λ@κίες.
    Ο πρόεδρος πολύ καλά κάνει και τα χώνει και οι συνεργάτες του θα έπρεπε να είχαν κρυφτεί σε λαγούμια με τις επιλογές που έχουν κάνει και από εκεί θα πρέπει να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα και ας κάνει ομάδα μετά από 3-4 χρόνια. Δεν έχει νόημα να αναφερθώ σε ονόματα, απλά χρειάζονται άνθρωποι γνώστες του ποδοσφαίρου, να αγαπάνε τον ΟΣΦΠ και όχι μόνο την τσέπη τους και να χαϊδεύουν τα αυτιά του προέδρου όλοι τους και περισσότερο αυτοί που καλύπτουν το αθλητικό ρεπορτάζ λέγοντας ένα σωρό δικαιολογίες μας αδίκησε ο διαιτητής και πράσινα άλογα. Το έγραψα και σε προηγούμενο σχόλιο, ο παικταράς φαίνεται με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες και όχι με τις ομάδες της γειτονιάς που είναι στην κατηγορία για να συμπληρώνουν τον αριθμό.

  3. Αφού κάνουν …ένσταση στο γαύρο, ας ενημερώσουν μετά τα κανάλια του Μαρινάκη και του Αλαφούζου για τους 12 νεκρούς του Noor 1!

  4. Εδω ο κοσμος χανεται και τα μου…………..Συνελθετε

    1. Επειδή δεν γνωρίζεις τα βασικά είναι λογικό να μην σε ενδιαφέρει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς λίγη λογική δεν βλάπτει…

  5. Καταγγελία! Για ψάξτε το λίγο να δείτε.. εκεί στο πρώτο θέμα οποιοδήποτε άρθρο που αναφέρεται, έστω, στον πρόεδρο, έχει κλειστά τα σχόλια!!!!

  6. ΙΣΑ ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΛΟΙ….ΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ

    1. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ… ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΆ ΓΑΥΡΕ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ!!!!

  7. επεσε ο “επαναστατης ήρωας του 21” κριμα το παλικαρι

  8. GAYΡΕ ΠΟΝΑΣ ΕΤΣΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.
    ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΚΙΛΟΤΕΣ.

  9. Πρώτη φορά χάνει ο γαύρος στην έδρα του και δεν κλαίει o χοντρός για την διαιτησία φαίνεται ότι το 4μπαλο που έφαγαν δεν δικαιολογείται με τίποτα…

Comments are closed.