Την “βαραίνει” ένα μεγάλο σκάνδαλο! Μη χάσετε αύριο το έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ – Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή είναι η πεθερά του

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Στα φώτα της δημοσιότητας βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  έχει μιλήσει ανοιχτά για τον σύντροφό του  Tyler Mcbeth.

Από την πρώτη στιγμή η πεθερά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αποδέχτηκε τον γιο της και τη σχέση που έχει με τον Στέφανο Κασσελάκη.
Η μητέρα του Tyler από την αρχή αποδέχτηκε τη σεξουαλικότητα του γιου της και την σχέση του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη

Η πεθερά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σύμφωνα με πληροφορίες ζει στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Palm beach της Florida.

Η μητέρα του Τάιλερ, η πεθερά δηλαδή του Στέφανου Κασσελάκη έχει έναν ακόμη γιο, ο οποίος είναι επίσης ομοφυλόφιλος. Η ίδια βρισκόταν πάντα στο πλευρό των παιδιών της, στηρίζοντας τις επιλογές τους. Πρόκειται για μία μητέρα που φροντίζει, αγαπάει και αποδέχεται τα παιδιά της.

Οικογενειακές στιγμές για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του

Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη με την μητέρα του

Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη με την μητέρα του

Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη με την μητέρα του

«Είχε ταμπέλα στο γραφείο του που έλεγε «χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού»»

Για τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο πατέρας του, Θόδωρος Κασσελάκης.

«Ο Στέφανος από μικρό παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο στο σπίτι μας κι έλεγε «χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού». Από μικρός είχε αυτό το μεράκι», δήλωσε.

Ο Θεόδωρος Κασσελάκης αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα του γιου του που του δίνουν τα απαραίτητα εφόδια για να διεκδικήσει την πρωτιά στον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελείωσε το καλύτερο κολέγιο της Αμερικής, που πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα και ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν διαρκώς στην πολιτική, θεωρώ ότι είναι ένα αξιόλογο στέλεχος, ένα αξιόλογο παιδί. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά».

«Έχει καλό σχεδιασμό»

«Έχει πολύ καλό σχεδιασμό, όλα είναι δικά του. Εγώ δεν ανακατεύομαι. Πρώτα απ’ όλα έχει σπουδάσει σε αυτό τον τομέα, έχει περάσει από όλες τις χώρες του κόσμου. Μπορεί να κάνει σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα και τον κόσμο».

«Είναι εξαιρετικός, μαθαίνει γρήγορα και δεν προβάλλεται. Αυτοί που λένε ότι έχουν πολιτική εμπειρία τους σέβομαι, αλλά υπάρχουν και οι νέοι που έχουν πολύ καλό network», συμπλήρωσε.

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη είναι βέβαιος ότι ο γιος του θα τα πάει καλά στον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και θα μπορέσει να διοικήσει, ενώ  αναφέρθηκε στο εάν τον έχει στενοχωρήσει η κριτική που δέχεται ο γιος του.

«Εμείς σεβόμαστε και τις σχέσεις των ανθρώπων και θέλω να πω ότι στην πράξη θα τα αποδείξει όλα. Όλη η στενοχώρια θα ξεπεραστεί με τα καλά αποτελέσματα, τη δουλειά κι όλα θα ξεχαστούν. Βλέπουμε θετικά και σε βάση long term», δήλωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ

  2. αχαχααααα Τάϊλερ τον λένε το σφίχτη; ότι πρέπει όνομα για σπρώχτη παλιά τα είχαν αυτά τα ονόματα κάτι παλαιστές στην Αμερική, κάτι πυγμάχοι κ.λ.π.

  3. “Θα κανει μανατζμεντ στο λαο” …! Τι εχουμε να δουμε … Οσο πιο ηλιθιο αμερικανακι γινεις,τοσο πιο “καλα αποτελεσματα” θα εχεις… Αντε λοιπον, να γινει η “αλλαγη”, να στελνουμε και στρατο στην Ουκρανια, στη Λιβυη, στη Συρια, κι οπου αλλου θα χρειαζεται η μανουλα μας η Αμερικη … Προτεκτορατο και με τη βουλα

  4. Αντί να γ@μ@ει καί την πεθερά, αυτός στήνεται στα τέσσερα,,,ντουγρου για πρωθυπουργό της Ελλάδας τών βλέπω,,Ε ρε γλέντια.

  5. Ειναι σπουδαγμενο το παιδί θα δωση κολο για την Ελλάδα ρε γαμοτο

  6. ακουσε κατι γιατι εγω αυτα τα τερτιπια να χώνετε λέξεις στην ενημέρωση τα γνωρίζω δεν είναι κομμάτι για βαση αυτο που γραφεις το πεθερα περνας στο κοσμο την αποδοχη των γαμων των ομοφυλοφιλων κοφτο πριν σε κοψει γιατι θα το υποστης ο ιδιος η προβολη αυτη δεν ειναι αποδεχτη σε μια κοινωνια οπου εχει κατακρεουργηθει απο ολα αυτα τα σκατα που μας πλασάρεται στην ενημερωση .. ….οσο γι αυτη την πατσαβουρα οπου ονομαζεις πεθερα μπορει να τους τραβαει και προσωπικο βιντεο….κοφτο λοιπον αυτο το σκυψογλυψιμο του κασελακι…..γιατι θα μπεις και θα το υποστης ο ιδιος το κασελακι ως πεθαμενος εκει….

  7. σίγουρα λέσβο η μάνα ….
    χαχαχαχαχαχα υπέροχη οικογένεια

  8. Η μητέρα καμαρώνει για τους γιούς της. Τι να κάνει η κακομοίρα για την στροφή τους. Θα πρέπει μάλλον να μεγάλωσαν σε ανώμαλη οικογένεια η αδιάφορη.

  9. Θα μου λυσετε μια απορια σοβαρη παρακαλω?ειλικρινα θα ηθελα μια απαντηση….ποιος τον δινει και ποιος τον παιρνει?

    1. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΠΛΟ DILDO ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.

  10. Ποια πεθερά ρε ζώα λέτε . Κρυφαδερφες ολοι

  11. Τελικά ο Ψαροκασσελάκης είναι έτσι, ή γιουβέτσι…

    1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ;

  12. Καραέμπαινα στην Φλοριντιώτισσα πεθερά του Κασσέλα. Κανονικά θα επρόκειτο για φοβερό GILF, αλλά με τους τρύπιους γιούς της, θα παραμείνει MILF.

  13. Παλμ Μπιτς, Φλόριντα είναι ένα Ισραηλινο-Αμερικανικό γκέτο. Το KASSEL-akis είναι εβραϊκό όνομα. Εάν, ή πότε, αυτός ο ψευτοφάγος γίνει πρωθυπουργός, η κατάκτηση της Ελλάδας από το Ισραήλ θα έχει ολοκληρωθεί με δωρεάν πίτσα για όλους

Comments are closed.