Την τακτική της Χαμάς στα σύνορα της Γάζας εφαρμόζει ο Ερντογάν στον Έβρο

Κοινοποίηση:
evros-1-630x388

«Ο Ερντογάν εφαρμόζει στα Ελληνοτουρκικά σύνορα την τακτική της Χαμάς στα σύνορα της Γάζας με το Ισραήλ», γράφει με ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος Βίκτορ Ελιέζερ και εξηγεί:

«Στην εμπροσθοφυλακή επιτίθενται οι ποινικοί με πέτρες προκειμένου να σπάσουν την Ελληνική συνοριοφυλακή. Μαζί τους και ανήλικοι νεαροί.

»Λίγο πιο πίσω οι οικογένειες μεταναστών.

»Αθώοι άνθρωποι κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους, θύματα μιας ανηλεούς σκοπιμότητας.

»Δυστυχώς, με την συνεχιζόμενη επιχείρηση βίαιης παραβίασης των συνόρων, αναπόφευκτα θα προκληθεί αιματοχυσία.

»Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί ως ανθρώπινη ασπίδα αθώους ανθρώπους, ακριβώς όπως κάνουν οι σύντροφοι του στη Γάζα», καταλήγει ο δημοσιογράφος.

eliezer

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτός ο πληθυσμός είναι τα απομεινάρια του ισλαμικού κράτους που ο Ερτογαν χάνοντας τον πόλεμο με την Συρια , δεν θέλει να κρατήσει μέσα στην Τουρκία. Ώρα είναι τώρα να αρχίσουν να μας παρουσιάζουν τις τζιχαντιστριες με τα μπασταρδα του ισλαμικού χαλιφάτου ως οικογένειες προσφύγων θύματα του Ερτογαν… πφφφφφφ !

  2. Τελικά αυτοί οι εβραίοι μαζί μας είναι ή με τον ερντογάν;;; από την μια του τα χώνουν (ακόμα και ο γιος του πρωθυπουργού τους, έχει γράψει εναντίον του ερντογάν) και από την άλλη ο εβραίος πρόεδρος του ευρωπαϊκού κυνοβουλίου έτρεχε να γλύψει τα @ρχίδι@ των τούρκων όταν ευρωβουλευτής έσχισε (συμβολικά) μια χάρτινη σημαία της τουρκίας!!! Επιτέλους εβραίοι αποφασίστε: ή με μας ή με τον ερντογάν!!! Αυτό το διπρόσωπο παιχνίδι δεν μου αρέσει και φοβάμαι ότι πάλι θα μας την φέρουν!!!

  3. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΜΥΝΗΜΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΗΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΡΑΦΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ;;;;;

  4. ο ερντογαν θελει μια σφαιρα μεσα στον μογγολικο κεφαλι του για να βαλει μυαλο

Comments are closed.