Της πουτ@νας το κάγκελο στον ΑΝΤ1! Μακελειό με Άδωνι και Νίκο Παππά! «Εισαι ένας…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΝΤ1

Σε αρκετά ανεβασμένους τόνους αντιπαρατέθηκαν στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς για το ηχητικό αντίγραφο της συνομιλίας που κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Απευθυνόμενος στον κ. Παππά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Συγκεφαλαιώνω τα ερωτήματα. Ένα, τι εννοούσε ο κ. Παππάς λέγοντας θα καλέσω στο γραφείο μου την κ. Τουλουπάκη και θα της πω “κορίτσι μου ξέρεις τι πας να κάνεις”. Δύο, γιατί μιλά για Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη ένα χρόνο πριν αρχίσει η επίθεση κατά της Μαρέβας. Τρία, να μας δείξει τώρα το έμβασμα και τον αριθμό λογαριασμού και το ποσό Σαμαρά». Σε κάποιο σημείο ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «σπείρα και μαφία» με τον κ. Παππά να του ζητάει σε έντονο ύφος να «ανακαλέσει τις αθλιότητες. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι».

Ο Νίκος Παππάς σήκωσε το γάντι ωστόσο συνεχώς είχε διακοπές από τον συνομιλητή του. «Σταμάτα. Τώρα μιλάω εγώ. Τώρα μιλάω εγώ, θα κάτσεις να ακούσεις», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να του απαντά: «Τι είσαι εσύ ο Μέγας Ναπολέων Βοναπάρτης; Ο Ναπολέων είσαι; Ο Λουδοβίκος ο ΙΔ;»

«Τώρα μιλάω εγώ, θα κάτσεις να ακούσεις. Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Υπάρχει μαρτυρική κατάθεση για μεταφορά χρημάτων 2,6 εκατομμυρίων ευρώ και υπάρχει και η κατάρρευση του βασικού μάρτυρα που είναι η κ. Ράικου, η οποία θα μας έσωζε κιόλας από το σκάνδαλο της Novartis, η οποία αποδεικνύεται ότι και εμβάσματα από τη Novartis έχει και ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο κατά 1,7 εκατομμύρια ευρώ», πρόσθεσε ο κ. Παππάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. απέλαση και οι τρεις όπως θα έλεγε και ο μέγας Αλέφας!!

  2. Κλείστε την τβ. Τώρα κάνουν πως τσακώνονται για να πορωθούν τ γίδια να μείνουν ΣΤ μάντρια, ξεχάσατε ΡΕ κάτοικοι ότι οι καλοί που ήρθαν να διώξουν τους κακους πριν λίγες ημέρες τους αθωωσαν τους κακουςγια την προδοσία της Μακεδονίας? Μια παρέα είναι Κ συνεχίζεις κατοικε να τους ΨΗΦΑΣ.εγω τι σου φταίω? 🇬🇷✝️💙

  3. Ο περιπτεράς έχει γίνει σαν σκηνωμα…. Με πριτσινια και λαμαρινοβιδες του έχουν κολλήσει τον κωλο στην καρέκλα;;;…

  4. συμπερασμα …τραγικη η κατασταση… ελληνας πολιτικος δε μπορει να πιαστει, ακομα κι αν τον δειχνουν 17 καμερες και 150 μαγνητοφωνα να κανει παρανομες πραξεις…και ειναι ετσι μαθημενοι, που εχουν απυθμενο θρασος..γιατι ακριβως δεν φοβουνται τιμωρια

  5. Αρνούμαι να δω το βίντεο γιατί μου γυρίζουν τάντερα και οι τρεις.

  6. Δεν εχω καταλαβει τιποτα.Πηρε λεφτα κι ο Παππας η αποκαλυψε τους κλεφτες?

  7. Δύο γάιδαρι μαλώνανε σε ξένη αχερωνα , αυτούς τούς ψήφισαν Έλληνες για να μας σώσουν.

  8. ΜΠΟΧΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ…….ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΠΟΦΟΡΑ ΤΗς ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΟΥΣ….

  9. H γύφτο φάτσα με τον λούκο μπουμπούκο αυτοί κυβερνούσαν και κυβερνούν τη χώρα και στη μέση ο μπακλαβάς Παπαδακης άντε ρε χουρμάδες Έλληνες πιείτε το φραπέ σας

    1. Δεν ειναι τοσο το με ποσους, ειναι το με ποιους, και περισσοτερο ειναι το με ποιον απ αυτους, και σε ποιων τα χερια ειναι το βιντεο της ταναπους

      1. απορια. πώς δεχτηκε το κουλι να βγαλουν στη φόρα το αποσπασμα με τον παπασταυρου; εδω φαινεται το κερατο του να εχει φτασει στον βορειο πολο.

  10. μπραβο αδωνι!
    κλασε καταμουτρα και ξεφτιλισε τον κομουνιστάρα του σταλινικου κατεστημενου!

  11. Παπαδακης μουμια δεν αφηνει τη καρεκλα με τιποτα!
    οσο για τους αλλους δυο δεν σχολιαζω.δεν καταδεχομαι θα παει χαμενο το σαλιο μου!!!!

    1. Ο Παπαδάκης τροτσκιστής στα νειάτα του με το ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Μετά την ΕΡΤ της πασοκαρίας τον προσέλαβε ο Εβραίος γεν. διευθυντής του ΑΝΤΕΝΝΑ Μωρίς Αβδελάς.

  12. Παπαδακης μουμια δεν αφηνει τη καρεκλα με τιποτα!

Comments are closed.