Τη Δευτέρα στην εισαγγελία Καλαμάτας οι 9 κατηγορούμενοι που φέρονται ως διακινητές

Κοινοποίηση:
ΠΥΛΟΣ

Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μαλακάσας, έχουν οδηγηθεί 71 άτομα που διασώθηκαν από το ναυάγιο, ενώ 21 άτομα μαζί με ένα ακόμα που φέρεται ως διακινητής και φρουρείται, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Οι υπόλοιποι 8 κατηγορούμενοι που έχουν συλληφθεί ως οι διακινητές των μεταναστών παραμένουν στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλαμάτας.

Ολοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν το πρωί της Δευτέρας στην εισαγγελία, με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που αφορά παράνομη διακίνηση παράτυπων μεταναστών πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια και έκθεση ζωής σε κίνδυνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σε 1-2 χρόνια θα είναι έξω και μέχρι τότε θα έχουν και γκρούπις 20χρονες συριζαίες γκόμενες, από αυτές που σε απορρίπτουν γιατί είσαι μικροαστός (δηλαδή έχεις σπίτι, αυτοκίνητο και, κυρίως, εργασία) και δεν σπας τις νόρμες (πχ δεν τις βιάζεις και δεν σαπίζεις στο ξύλο στο όνομα του αλαχ). Υπάρχουν προηγούμενες δίκες αλλοδαπών λαθροδιακινητών με τραγικές καταλήξεις που έκαναν τέτοιες ποινές. Η ΝΔ αντί να αυξήσει τις ποινές και να τερματίσει τον νόμο Παρασκευόπουλου, ψήφισε και νόμο που απαγορεύει τις απελάσεις σε αποφυλακισμένους αλλοδαπούς με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται οι αλλοδαποί εγκληματίες στην χώρα μας!

Comments are closed.