Τη βρήκε τη λύση ο Μιχαλάκης – Panic Button για ανήλικους ανακοίνωσε σήμερα για τη Σιναλόα των Βαλκανίων

Κοινοποίηση:
mixalis-xrysoxoidis-31-1-24

Τα εγκαίνια του περιπτέρου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκαν σήμερα που ξεκινά και η 88η έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση, καθώς μετά το panic button που είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν θύματα οικογενειακής βίας, θα υπάρξει και εφαρμογή που θα αφορά παιδιά.

Ανήλικα παιδιά που μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο. μέσω του κινητού τηλεφώνου θα μπορούν να θέτουν σε εφαρμογή το κουμπί πανικού, για να ειδοποιούν τις αρχές και με τη δυνατότητα του γεωεντοπισμού θα γνωρίζουν που ακριβώς βρίσκεται ένα παιδί που βρίσκεται σε κίνδυνο, με στόχο να περιοριστούν τέτοια περιστατικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μιχάλη τον άλλο στην Κρήτη του φέρθηκαν όπως ο Ελ Τσαπο και ο Εσκομπαρ στους αντιπάλους.
    Τολμάς να στείλεις ειδικές δυνάμεις να τους εξαφανίσεις από γης ?

  2. Αντί να μπουζουριάσει το κάθε αληταριό γυφτορωσοποντοαλβανικής φάρας, τον παίζει αγρίως ο μιχαλάκης.

  3. Αντί να βγάλει κανέναν αστυνομικό από κάνα γραφείο έξω στον δρόμο που έχουν μαζευτεί σε 5 τ.μ. 100 και να κόψει καμία συνοδεία που έχουν γίνει όλοι Φιλιππινέζες υπηρέτες του κάθε παπάρα αρκεί να μην βγουν στον δρόμο θα μοιράσει panic button χαχαχχα ωραία και το πατήσαμε ποιος θα έρθει? Και πότε? Ο κανένας?

  4. Πρώτα προσπάθησε να βουτήξεις όλα τα παραβατικά στοιχεία Ρομα κοκ και μετά μαζί με το συντρόφι στο δικαιοσύνης να τους χώσετε μέσα.

Leave a Response