Τιμολόγια ρεύματος: Σοκ για το πράσινο χρώμα – Αύξηση… ρεκόρ 12 ευρώ τον Ιούνιο!

Κοινοποίηση:
timologia-reumatos

Τα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος συμπληρώνουν έξι μήνες λειτουργίας, με το κυμαινόμενο να φαίνεται πως αποτελεί την πιο συμφέρουσα λύση.

Το 90% νοικοκυριών είχε επιλέξει το πράσινο τιμολόγιο, ωστόσο ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσουν την επιλογή τους, καθώς το συγκεκριμένο τιμολόγιο επηρεάζεται περισσότερα από τις ανατιμήσεις.

Σύμφωνα με το OPEN, νοικοκυριό που έχε το πράσινο τιμολόγιο και έχει κατανάλωση 300 κιλοβατωρών τον Μάρτιο θα πλήρωνε 31,32 ευρώ. Τον Ιούνιο για την ίδια κατανάλωση θα πλήρωνε 43,14 ευρώ.

Εάν πάλι είχε επιλέξει το κίτρινο τιμολόγιο θα πλήρωνε τον Μάρτιο 30,95 ευρώ και 31,69 τον Ιούνιο. Εάν είχε επιλέξει το μπλε θα πλήρωνε τον Μάρτιο 40 ευρώ και 38,8 τον Ιούνιο.

«Θα αυξηθούν τα πράσινα τιμολόγια, γιατί η τελική τιμή χρέωσης των πράσινων τιμολογίων εξαρτάται από την τιμή εκκαθάρισής των δύο προηγούμενων μηνών. Τα πράσινα από 15 λεπτά θα αγγίξουν τα 18 λεπτά. Στα κίτρινα η αύξηση θα είναι μικρότερη. Τα μπλε, επίσης, θα πάρουν μία μικρή αύξηση από τον Ιούνιο», επεσήμανε ο ενεργειακός επιθεωρητής, Μιχάλης Χριστουδουλίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τα καρακολια της ΔΕΗ εχουν μια διαφημιση που λεει ¨κανω το χομπυ μου με τα τιμλογια…..) Και εχεις τους χαχανους που χυπανε καρτα στις τηλεορασεις και τα καταπινουν αμασητα.ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κανουν καθημερινη πλυση εγκεφαλου,Αφου εχουν κανει ολο το κοσμο τζογαδορο τωρα του λενε, παρατα τις αλλες δουλειες που εχεις, υγειας κλπ και να ασχολεισαι με το ΧΟΜΠΥ τους.!!!!!!!!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ. ΡΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ…….

  2. Τα μπλε γιατί τα αυξάνουν αφού υποτίθεται ότι είναι σταθερά;

  3. Πολύ …χρώμα έχει τελευταία η ζωη μας.
    Από τα πολύχρωμα τιμολόγια της ΔΕΗ, μέχρι την σημαία …..του ουράνιου τόξου!

  4. Το 90% των νοικοκυριών είναι στα πράσινα γιατί τα έχουν κάνει κυριολεκτικά μπ@@ρδέλο, τέτοιο αχταρμά μόνο ά(χ)ριστοι απόφοιτοι του Χάρβαρντ θα μπορούσαν να το πετύχουν. Παιδάκια γυμνασίου και λυκείου να βάλεις καλύτερα και αποτελεσματικότερα θα το σχεδίαζαν.
    Θα φύγουν τώρα όλοι από το πράσινο και θα πάνε στο κίτρινο και μέτά από 2-3 μήνες θα αυξήσουν και τα κίτρινα γιατί δεν υπάρχει τίποτα που να τους εμποδίζει να το κάνουν όταν δουν ότι εκεί έχει μαζευτεί ο περισσότερος κόσμος.
    Το θέμα δεν είναι τι περνάμε τώρα, το θέμα είναι τι θα αφήσουν πίσω τους όταν φύγουν, ´’ερχονται μνημόνια πολύ χειρότερα από του 2010.

  5. Ασπρα, κοκκινα, κιτρινα, μπλε…..”επιτελικο” κρατος α(χ)ριστων!

  6. 12 ευρώ είναι η διαφορά βάση των υπολογισμών σας. Σιγά την διαφορά. Πολλοί προτιμήσαμε να μην κάνουμε καμία ενέργεια γιατί ο χρόνος μας είναι πολύτιμος. Όλα θα πάρουν αύξηση κανένας μέτοχος δεν θα μείνει ανικανοποίητος.

Comments are closed.