Τιμ Γουόλς: Έτοιμος για δυναμική εμφάνιση ως υποψήφιος αντιπρόεδρος της Κάμαλα Χάρις στο προεκλογικό “ρινγκ”

Κοινοποίηση:
US Vice President and Democratic presidential candidate Kamala Harris speaks at her campaign headquarters in Wilmington, Delaware, on July 22, 2024. Harris on Monday compared her election rival Donald Trump to "predators" and "cheaters," as she attacked the first former US leader to be convicted of a crime. (Photo by Erin SCHAFF / POOL / AFP)

Ο κυβερνήτης της Μινεσότας, Τιμ Γουόλς, δήλωσε ότι η συμμετοχή του ως υποψήφιος αντιπρόεδρος στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις είναι η «μεγαλύτερη τιμή στη ζωή του». Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μετά την επίσημη επιλογή του από την υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Δέσμευση και Στρατηγική

Ο Γουόλς υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξει την υποψηφιότητα της Χάρις. Αυτή η δέσμευση δείχνει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τη νέα του θέση και τη σημασία που αποδίδει στην προεκλογική διαδικασία.

 

Πρώτη Δημόσια Εμφάνιση

Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας ανακοίνωσε ότι οι Χάρις και Γουόλς θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως συνυποψήφιοι σε μια προεκλογική συγκέντρωση που θα διεξαχθεί στη Φιλαδέλφεια αργότερα σήμερα. Αυτή η εκδήλωση αναμένεται να είναι καθοριστική για την παρουσίαση της κοινής τους πλατφόρμας και στρατηγικής εν όψει των εκλογών.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: