Τι άλλο θα ακούσουμε; Θηλάζει τον σύζυγό της για να του περάσουν τα δερματικά

Κοινοποίηση:
ti-allo-tha-akousoume-thilazei-ton-suzugo-tis-gia-na-tou-perasoun-ta-dermatika

Τι άλλο θα ακούσουμε; Ένα ζευγάρι σε μεγάλη πόλη της επαρχίας μας, τόλμησε και δημοσιοποίησε κάτι τόσο προσωπικό; σπούκι; κριντζ; προχώ; καυτό; και η λίστα δεν έχει τέλος

Σκασμένος ο χριστιανός, σκασμένη και η κυρά με την ταλαιπωρία που περνούσε το αγόρι της και μέσα στην απόγνωση ήρθε η φαεινή ιδέα…

1

Ταΐζω λέει το γάλα μου στα μωρά και γίνονται μπουμπούκια! Δεν δίνω και στον αντρούλη μου να γιάνει και να θρέψει; Και ιδού.. Ξεκίνησαν εντατικό θηλασμό!

Πως να το βολέψουν στην αρχή δυσκολευτήκαν αλλά να που τους βγήκε… Και πήραν σειρά πρωί μεσημέρι βράδυ και δωστου ζυζί και μαμ.

Στην αρχή δηλώνει η μάνα – σύζυγος δεν μπορούσε να πιάσει και να ρουφήξει τη θηλή. Εξοικειώθηκε γρήγορα όμως και απόλαυσε το μοναδικό αυτό γιατρικό της φύσης που πολύ, κατά τα λεγόμενά τους, τον ωφέλησαν.

Μέσα σε ένα δίμηνο τα προβλήματα που τον απασχολούσαν υποχώρησαν σημαντικά. Σχεδόν εξαφανίστηκαν, χάρη στην πρωτοβουλία της λεβέντισσας κυράς.

Ο θηλασμός του συζύγου παγιώθηκε και όλα κυλούν όμορφα στο ιδιαίτερο αυτό ζευγάρι.

Πληροφορία μόνο για τους αναγνώστες μας:
Όταν η θηλάζουσα τρώει πικάντικα στο μωλό της πρήζεται η κοιλίτσα..!

Ευλόγησον!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Και μετά τον θηλασμό, ο κύριος, την ευλογούσε κι αυτός ή την άφηνε στα κρύα του λουτρού;
    Υπάρχει και σχετικό ανέκδοτο.

  2. Αυτό μου θυμίζει μια ταινία που την έδειχνε η ΕΡΤ πριν από κάμποσα χρόνια και σταμάτησαν την προβολή της γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι θεατές και έδειχνε έναν μαντράχαλο να τον βυζαίνει η γυναίκα του να του αλλάζει πάνες και να έχει στο στόμα του μια πιπίλα. Ο τίτλος της ταινίας αν θυμάμαι καλά ήταν “πέφτουν οι σφαίρες σαν χαλάζι και ο τραυματισμένος καλλιτέχνης αναστενάζει”.

  3. Κι εγώ έχω κάτι δερματικά φουλ,δεν μπορώ να περπατήσω,σέρνομαι.Να ρθω στην παρέα σας;Θα φέρω και κακάο σκόνη γιατί το προτιμώ σοκολατούχο

Leave a Response