Τι άλλο θα δούμε με δαύτον; Ο Ψαροκασσελάκης ανέβασε βίντεο στο Instagram για τα γενέθλια του σκύλου του!!!

Κοινοποίηση:
fairlie

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με τα γενέθλια της Farlie. Στο βίντεο φαίνεται η όμορφη Farlie μπροστά από μια τούρτα ειδικά φτιαγμένη για σκύλους και τέσσερα κεράκια.

Στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει: «Για την πιο γλυκιά σκυλίτσα του κόσμου», ενώ στη συνέχεια διευκρινίζει πως: «Μην τρομάξετε, η τούρτα είναι superfood dog cake».

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο για ακόμη μια φορά έπεσαν βροχή με πολλούς να εύχονται χρόνια πολλά στη χαριτωμένη σκυλίτσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Δεν κάνει τα σκυλιά να τρώνε γλυκά. Του έφτιαξαν ειδική τούρτα; Πάντως η σκύλα τούς κοιτάζει σαν θεούς. Εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά στη ζωή τους για να μην ξεσπάσουν τα νεύρα τους στην αξιαγάπητη σκυλίτσα. Χρόνια πολλά!

  2. Δεν φταιει ο Κασσελακης , αν τα παλιοκαναλα προβαλουν αυτες τις αηδειες και δεν εχει να κανει με την αγαπη προς την σκυλιτσα!! Σε λιγο θα προβαλουν και καθε ποτε παει στην τουαλετα οι καραγκιοζηδες!! Δεν μας ενδιαφερει ρε τι κανει ο Κασσελακης και ο καθε Κασσελακης!!! Η Ελλαδα εχει σοβαροτερα προβληματα να ασχοληθει , απο τα γενεθλια της σκυλιτσας του Κασσελακη , αντε ξευτιλισμενοι και εχετε καταντησει αηδεια!!

  3. Αφού τον έβαλε ο Κούλης να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτός το έκανε και τώρα μας τρολάρει!

  4. Ο Κασελάκης έχει τόση σχέση με την πολιτική όση και η σκυλίτσα του με την ζαχαροπλαστική. Ο άνθρωπος κάνει σόου ας τον βγάλουνε στα κανάλια να κάνει πρωινάδικο, θα φάει την Καινούργιου σε χρόνο dt. Για τηλεόραση κάνει, για πολιτικός δεν κάνει.

  5. Αυτά είναι υπερβολές από ανθρώπους σαν τον Κασελακη….

  6. ΑΥΤ0 ΕΝΝΟΟΥΝ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΛΕΟΝ…… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ…….
    Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ!!!! ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

  7. Για πολλά μπορούμε να τον κατηγορήσουμε αλλά όχι και γιατι αγαπάει την σκυλίτσα του .

Comments are closed.