Τι έλεγε για τον «χρυσό» Τζόκοβιτς ο Πορτοσάλτε και τώρα ψάχνει τρύπα να κρυφτεί!

Κοινοποίηση:
CASCSC

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Άρη Πορτοσάλτε.

Κυρίως από την στιγμή που ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε χθες το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με 2-0 σετ (7-6, 7-6) με αντίπαλο τον Κάρλος Αλκαράθ, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό.

Στο παρελθόν ο δημοσιογράφος είχε χαρακτηρίσει τον υπεραθλητή «κακόμοιρο ψέκι». Και τώρα ψάχνει «τρύπα» να κρυφτεί!

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΣΕΣ ….
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ …
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ, Ο ΝΕΝΕΚΟΣ …

  2. Οχι παλι καλοκαιριατικο με….πορδες! Ελεος! Αμα ανοιξω τα παραθυρα θαχω 35 βαθμους μεσα στο σπιτι! Ασχολειστε με το καθε λαμογιο της νεας μητσοτακοκρατιας! Ο Σερβος του βουλωσε το βρωμοστομα του!

  3. δε φταει το κακομοιρο το ανθρωπιδιο ο προδοτο σαλτε. οι ηλιθιοι βλαμενοι που βλεπουν το καναλι στο οποιο βγαινει φταινε για τις μαλακιες που πεταει .

  4. Διάβασα κάπου: πως λέγεται η ποιό σιχαμένη παραλία της Ελλάδος; Πόρτο Σάλτε, έχει όμως γαλάζια σημαία,

  5. Τι να κρυφτει ο γλοιωδης αυτος τυπος? Δεν χρειαζεται θα πεφτει συνεχως σε ατοπηματα και παγιδες μεχρι να ψοφησει. Δεν ξερω αν εχει παιδια αλλα αυτα δε θα ξερουν που να κρυφτουν με τον ηλιθιο που εχουν πατερα.

  6. ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΙ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΦΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΑΣΙΟΓΡΑΦΕΙΑ??????????

  7. ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

  8. πορτοσαλτε σαν ανθρωπος εισαι κατα πολυ κατωτερος στην κοινονια απ τον τζοκοβιτς

  9. ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΡΔΑΚΙ ….ΠΑΡΚΕΤΕΖΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ….37 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ!!! ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΟΥΣ…ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ….

  10. Ο Πορτοσάλτε αποτελεί απλώς την απόρροια των γαμιόληδων που αποτελούν το 41%. Δεν φταίει αυτός. Τα υπόδουλα βδελύγματα της ΝΔ φταίνε που εκλέγοντας την, κρατούν τον Πορτοσάλτε στην τηλεοπτική επικαιρότητα.

Comments are closed.