Τι απαντούν οι «Σπαρτιάτες» για την άρση ασυλίας των βουλευτών τους

Κοινοποίηση:
VOULI-

«Εμπιστευόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε προς υποστήριξη των αμερόληπτων θέσεών της»,

αναφέρουν οι «Σπαρτιάτες» σε ανακοίνωσή τους σχετικά με την άρση ασυλίας των βουλευτών τους. Υπενθυμίζεται, ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη κάλεσε έντεκα βουλευτές του κόμματος να δώσουν εξηγήσεις για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος.

Παράλληλα, οι «Σπαρτιάτες» σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους:

«Η κοινοβουλευτική δημοκρατία συνιστά ιστορική κατάκτηση των ευρωπαϊκών λαών. Σήμερα η άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας των βουλευτών των “Σπαρτιατών” προφανώς εντάσσεται στο ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο, δηλαδή να αποτελέσει ένα εργαλείο για την επίτευξη ενός ενορχηστρωμένου σχεδίου πάταξης κάθε πατριωτικής φωνής και εθνικής συνείδησης. Η σύγχρονη δημοκρατία έχει ανάγκη από την ασφάλεια της διαφάνειας και ανανέωσης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. αντε ρε πηγαινεται σπιτι σας αχριστοι ακομα και για να συκωθηται να μιλησεται παιρνεται αδεια απο τον Κουλη πουθενακηδες ειστε και δεν υπαρχη λογος να υπαρχεται

  2. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΡΤΑΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΤΑΧΕΤΑΙ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑΙΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΖΗΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΡΕ ΚΟΤΕΣ?????

  3. Nikodimos δεν μας λες και εμας πως το λες αυτο περι πουληματος του Κασιδιαρη , για να ..κατεβη στις δημοτικες εκλογες, για να το μαθουμε κι’ εμεις!!! Εδω εκαναν τα παντα για να μην τον αφησουν οι αχρηστοι!

  4. Μην ξεχνάτε οι Σπαρτιάτες (δη Στίγκας) είναι Σαμαρικοί που τα είχαν βρει όλοι μαζί με το Σαμαρά να ξυλώσουν την δεξιά της ΝΔ το επόμενο διάστημα. Αλλά ο Κασιδιάρης πούλησε τους Σπαρτιατικούς στο Μητσοτάκη για να του επιτραπεί να κατέβει υποψήφιος στην Αθήνα, και με τρελένει που βλέπω ακόμα να φωνάζουν ζήτω ο Κασιδιάρης.

    Σας έχει πουλήσει ο Ηλίας μέσα σε 6 μήνες 5 φορές και συνεχίζετε να τον στηρίζετε. Δεν διαφέρετε από Ζαίους, ΝΔούλους, ΠΑΣΟΚούς και ΚουΚουΕδες είσαι το ίδιο ηλίθιοι.

    Λυπάμαι 3 παιδιά από τους Σπαρτιάτες, που είναι οι μόνοι με αγνές προθέσεις εκεί μέσα που τους παίρνει η μπάλα. Αλλά αυτά να γίνονται μάθημα γιατί στηρίζετε λαμόγια είτε λέγονται Μητσοτάκηδες είτε Κασιδιάρηδες, Τσιπραίοι, Κασελάκηδες, Ανδρουλάκηδες, Βελόπουλοι.

    Ξυπνήστε γμ το κερατό μου. Σταματήστε να είστε οπαδοί/πρόβατα, δείτε τι γίνεται γύρω σας.

  5. Το εκλογικό σώμα, “κύριοι της δικαιοσύνης” δεν εξαπατήθηκε … Οι χιλιάδες ψηφοφόροι που εξέλεξαν το συγκεκριμένο κόμμα γνώριζαν και συνειδητά το επέλεξαν … Απλά, εσείς πιαστήκατε στον ύπνο όταν εγκρίνατε την κάθοδο στις εκλογές του εν λόγω κόμματος και τώρα που αντιληφθήκατε τί “παίχτηκε”, φορτώνετε την “εξαπάτηση” στο εκλογικό σώμα, το οποίο δήθεν κόπτεσθε ότι υπερασπίζεσθε. Πλην όμως, μόνον το καθεστώς που σας δίνει συνεχώς αναδρομικά από τους υπέρογκους φόρους που έχει επιβάλλει στους ΄Ελληνες φορολογουμένους, υπερασπίζεσθε μανιωδώς, για να εξακολουθήσει να σας λαδώνει και να σας έχει του χεριού του … Αν, στ΄αλήθεια, ενδιαφερόσασταν για την -επί δεκαετίες- εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού, θα είχατε παρέμβει στην επιβολή των επαχθέστατων μνημονίων, θα είχατε παρέμβει στο κουρέλιασμα του Συντάγματος, θα είχατε παρέμβει στην παράνομη κερδοφορία των Τραπεζών και των παρόχων Ενέργειας, θα είχατε παρέμβει στα ψεύδη των απατεώνων πολιτικών που με ψεύτικες υποσχέσεις υφαρπάζουν ψήφους, θα είχατε παρέμβει στα ληστρικά funds, θα είχατε παρέμβει στην αθρόα λαθρομετανάστευση, θα είχατε παρέμβει στις παράνομες Ελληνοποιήσεις … και θα είχατε κλείσει στην μπουζού όλους αυτούς που κατέστρεψαν την Χώρα και φτωχοποίησαν τον Λαό, πλουτίζοντες οι ίδιοι παρανόμως …
    Μην υποτιμάτε, λοιπόν, την νοημοσύνη μας … ΄Ολα τα κάνετε για να ευχαριστήσετε τα αφεντικά σας που σας ταΐζουν από το υστέρημα του υποφέροντος και στενάζοντος Λαού …
    Ουδείς ψηφοφόρος του συγκεκριμένου κόμματος εξαπατήθηκε διότι απλούστατα γνώριζε … Ακόμη κι αυτός ο άγνωστος τοις πάσι καταγγέλλων γνώριζε, του οποίου, παρεμππτόντως, την ασυλία δεν ήρατε για να τον χρησιμοποιήσετε όσο τον χρειάζεστε ακόμη και στο τέλος να τον πετάξετε σαν στυμμένη λεμονόκουπα …
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, με την υποκρισία σας !!! Ανεκτικοί (για πόσο ακόμη 😉 είμαστε … Ανόητοι δεν είμαστε …

  6. Μή τήν ἔχετε καί πολύ ἐμπιστοσύνη !!! Κοιτάξτε λῖγο πίσω σας καί θά θυμηθεῖτε πώς λειτουργεῖ.

Comments are closed.