Τι γίνεται παλληκάρια στο Μαίναλο; Θα αφήσετε τίποτα όρθιο; Καταγγελία – καταπέλτης (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
mainalo

Είναι η δεύτερη καταγγελία για το Μαίναλο που δεχόμαστε τις τελευταίες ημέρες. Στην πρώτη μάς ανέφεραν πως συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έκοβαν δέντρα για να φτιάξουν τις κολώνες τους. Τώρα, το συνεργείο αυτό έχει εξαφανιστεί, καμία εργασία δεν γίνεται και ο Δήμαρχος δηλώνει άγνοια.

“Ζητείται η κατεπείγουσα συνδρομή των εισαγγελικών αρχών, διότι, παραβιάζονται το Σύνταγμα και οι κοινοτικές οδηγίες για την προστασία της βιοποικιλότητας των οικοσυστημάτων στο όρος Μαίναλον.

Στην περιοχή ελέγχου του δασαρχείου Βυτίνας, όπου η ΔΕΔΔΗΕ αποψιλώνει ολόκληρες εκτάσεις υγιέστατου δάσους με απροσμέτρητα έλατα, κέδρα και άλλα αυτοφυή αιωνόβια και νεαρά δένδρα. Με το πρόσχημα της δήθεν συντήρησης των γραμμών μεταφοράς του ρεύματος. Ουδεμία επίβλεψη γίνεται. Ο εργολάβος κόβει ασύστολα και καταστροφικά το δάσος. Ο δήμαρχος δηλώνει δημόσια άγνοια. Το δασαρχείο πήγε για… αυτοψία μετά την παρέμβαση ομάδας κατοίκων” αναφέρει η κ. Γεωργία που καταλήγει:

“ΤΗΝ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. EINAI OΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΓΙ` ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..
    ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ,ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ…….

  2. Δουλειές του μπάσταρδου της Ντόρας είναι αυτές…

  3. Υπάλληλοι στα δασαρχεία δεν υπάρχουν…συνταξιοδοτήθηκαν και δεν αναπληρώνουν… ποιός να ελέγχει αφού δεν υπάρχει προσωπικό..εξεπητηδες δεν κάνουν προσλήψεις.. δεν τους ενδιαφέρει το δάσος.. όλα είναι biznes..

  4. Αστε ρε παλληκαραδες του αρχιλαμογιου Στασση εκ Ρουμανιας και κανα δεντρακι ορθιο! Επλακωσεν ο καυσωνας και δεν εχουμε που να σταλισουμε! …πρασινη αναπτυξη κουλαρας βλεπετε με…2.0, 3.0 και της παπαριας το καγκελο!

Comments are closed.