“Τι είδους Ορθόδοξος Χριστιανός είστε κύριε Τσιόδρα;”

Κοινοποίηση:
tsiodras_main

Δείτε το κείμενο που έφτασε πριν από λίγο στο makeleio.gr

“ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΙΣΤΕ Κ. ΤΣΙΟΔΡΑ;

Κύριε διευθυντά,
Ο λοιμοξιολόγος καθηγητή κ. Τσιόδρας, ο οποίος κάθε απόγευμα μας ενημερώνει για την πορείας του κορονοϊού στη χώρα μας, είναι ένας λαμπρός επιστήμονας.
Αυτό το πιστοποιούν από μια οι σπουδές του – τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό – και από την άλλη ο επιτυχημένος τρόπος που διευθύνει τη μάχη κατά του κορονοϊού στην πατρίδα μας.
Επίσης ο κ. Τσιόδρας είναι ένας ορθόδοξος χριστιανός. Αυτό τεκμαίρεται από το ότι είναι ψάλτης στην ενορία της περιοχής του, ενώ είναι πολύτεκνος με 7 παιδιά, όπως έχει ειπωθεί. Ακόμη δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο ότι ο πεθερός του ήταν ένας γνωστός ιερέας.
Οι παραπάνω ιδιότητες του κ. Τσιόδρα – ως επιστήμονα και θρησκευόμενου – επιδρούν θετικά στον ψυχισμό μου. Ως εκ τούτου ως Έλληνας πολίτης και ορθόδοξος Χριστιανός θα ήθελα – τώρα που η μόλυνση από τον κορονοϊό είναι παρούσα – να ξέρω την προσωπική και επιστημονική του θέση για τα εξής:
ΠΡΩΤΟΝ: Ποια είναι η τεκμηριωμένη γνώμη του για τον τρόπο μετάληψης της θείας κοινωνίας από τους πιστούς, μετά από το γνωστό θέμα που προέκυψε από μερικούς κύκλους;
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Πιστεύει ότι θα πρέπει να είναι κλειστές οι εκκλησίες για τους πιστούς – ιδίως τώρα το Πάσχα – μιας και οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες επιτρέπουν – με κάποιες προφυλάξεις – να πηγαίνει ο κόσμος σε κλειστούς χώρους, όπως τα σουπερμάρκετ, τα φαρμακεία και να χρησιμοποιούνται τα μέσα μαζικής μεταφοράς;
ΤΡΙΤΟΝ: Συμφωνεί με τη απαγόρευση – Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά – να μοιραστεί κατ’ οικον το άγιο φως της Αναστάσεως από ορισμένους δημάρχους στους δημότες τους;
ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Είναι υπέρ της άποψης ότι για την Ορθοδοξία ο οικουμενισμός – κατά τον Μακαριστό πατέρα Μεταλληνό – είναι η χειρότερη αίρεση; Και γι΄ αυτό δεν πρέπει η ελληνική εκκλησία να συνομιλεί με άλλα θρησκευτικά δόγματα και να κοινωνεί εκπροσώπους και ιερείς των δογμάτων αυτών.

Με εκτίμηση

Αντώνης Ραφαλέτος
Άνω Γλυφάδα”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Στην επιστολή επισημαίνονται ορθές παρατηρήσεις, οι οποίες έπρεπε να είχαν και προεκτάσεις.
    Να ενθυμηθούμε τον πάπα και τον Βαρθολομαίο να υποδέχονται τις ορδές των αχρείων αφροασιατών στην Λέσβο. Κατόπιν να καταφθάνει ο αρχιραβίνος της Βρετανίας Εφραίμ Μούρβις με την Ιsraelaid για τον ίδιο λόγο.
    Ποιος επέτρεψε να λειτουργήσουν δύο παπικές εκκλησίες στην Κρήτη με τρείς φραγκοπαπάδες Πολωνούς;
    Ποιος επέτρεψε το στήσιμο συναγωγής στα Χανιά;
    Ποιος επέτρεψε την ανοικοδόμηση παπικής εκκλησίας στην Λέσβο και την ίδρυση παπικής μητροπόλεως Αιγαίου;

  2. Γελαστός ανάμεσα στους εκατοντάδες Ρομά γιατί δεν φοβάται τον ιό; Τι παίζει πίσω από την πλάτη μας και τα άνεργα παιδιά μας;κατά τα άλλα φροντίζουν για την υγεία μας

  3. Οι εκκλησιες, εκτος εορτών, ειχαν καθημερινά 5 γιαγιάδες και ενα παππού προσευχόμενους. Τωρα θυμηθηκατε οτι ειστε Χριστιανοί χρηζοντες αγιων μυστηριων; Αργα. Πολυ αργά το θυμηθηκατε.

  4. Οπως έχω ξαναγράψει δεν γίνεται ΥΠΗΡΕΤΗΣ 2 ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ. Είναι ξεκάθαρο ότι υπηρετεί τον σατανά και του εύχομαι με την καρδιά μου πολύ σύντομα να πάει να συναντήσει το αφεντικό του!!!

  5. Σαν να μας τα ζαλισες ρε Αρθουρε με την αγαπη σου για τον τσιοδρα και μην μου πεις για παπαδες γιατι στους 100 ενας ειναι Αξιος πλεον ειμαι 76 χρονων και γνωριζω πλεον.

  6. Πάντως αδέλφια ταπεινά εκτιμώ ότι σε δέκα με δεκαπέντε μέρες θα έχουμε κοινωνική εξέγερση..Ο κόσμος γενικότερα δεν αντέχει άλλο μπορεί να κάνει λίγο ακόμα υπομονή αλλά πολλά σπίτια έχουν παρά βράσει.. Ξέρουμε ότι πίσω απ’ όλο αυτό χωρίς να πούμε ότι δεν υπάρχει ιός κρύβεται κ κάτι σκοτεινό ας βάλει ο καθένας μας λίγο το μυαλουδακι μας να δουλέψει και θα δούμε αρκετά..

    1. ΜΑΚΑΡΙ ΑΔΕΛΦΕ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ……………ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΡΙΞΑΝ ΦΡΑΓΓΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΡΙΞΑΝΕ ΦΡΑΓΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ

  7. ορθοδοξος χριστιανος…….ποιος ???? ο κηριος καθηγητης?? τοποθετημενος ειναι απο μια φιλοσιωνιστικη αντιχριστη ανθελληνικη κυβερνηση στιν αναλογη θεση να εκτελεση ενα προγραμμα…….ναι οντος πολυ καλος χριστιανος ορθοδοξος η εβραιος ειναι η μασσονος αλλοστε οι σπουδες του υποδηλωνουν πολλα …………απο εβραικο Κιμπουτς μας εχει ερθει και εκτελει κατα γραμμα την αντζεντα 21 που απο καιρο τουχουν επιβαλει…….

  8. Εσύ,ο γνήσιος χριστιανός,δεν μπορείς να λύσεις ούτε το λουρί των υποδημάτων του Τσιόδρα,όπως έλεγε ο άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος γιά τον Ιησού Χριστό.Ευτυχώς,ο αρθρογράφος είναι ευγενής,καθώς στο πρώτο μέρος της παρέμβασής του,εκθειάζει τον κύριο καθηγητή.
    Τί να κάνουμε αγριάνθρωπε,δεν είμαστε όλοι του πεζοδρομίου που είσαι εσύ.Άντε τώρα να ζητήσεις συγνώμη από τον πνευματικό σου.Έτσι λέει ο παππούλης.Αλλιώς,δεν έχει Θεία Κοινωνία,ρεμάλι.

    1. Ποτέ ξανά στην Άρτεμη σπονδή, δωδεκαθεϊστή, δωδεκαθεϊστή.

    2. αρθουρε ποσά σου δίνουν να τα λες αυτά >>>??? γιατι δε μπορεί ακόμα τοσο βλακεια να δέρνει τον κοσμο !! αφου ολα ξεβρακωνονται πλέον !! ποσο πια προβατιαση ??

  9. ο κύριος καθηγητής μού θυμίζει τον Harry Potter του 2020!!!

  10. Όσο χριστιανός είναι και ο τσιπρας άλλο τόσο και αυτη η κάμπια .Ξεχασατε τις θεατρικές παραστάσεις του Τσίπρα με την άπλυτη παστρικια στην εκκλησία , Ανάσταση με τις λαμπάδες στα χέρια ;;;; Και η δίκη του “ψαλμωδία” με εκατό κάμερες να τον τραβάνε , θεατρική παράσταση ήταν. Αλλά είπαμε…. εύκολα πείθεις έναν λαό που έχει δείκτη νοημοσυνης επτά μονάδες κάτω από τον μέσο όρο δείκτη νοημοσυνης των υπολοίπων ευρωπαϊκών λαών.

  11. Αυτος ειναι ο ορισμος της μαριονετας, ειναι ακριβως οπως εκεινες οι ξυλινες μαριονετες που εδειχνε καποτε σε παιδικα.

    1. Ασε τις μανες φιλε…
      Μπουφος ειναι, γιατι τον Γεναρη αλλα ελεγε για τον κορωνοϊο

    2. Εσύ,ο γνήσιος χριστιανός,δεν μπορείς να λύσεις ούτε το λουρί των υποδημάτων του Τσιόδρα,όπως έλεγε ο άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος γιά τον Ιησού Χριστό.Ευτυχώς,ο αρθρογράφος είναι ευγενής,καθώς στο πρώτο μέρος της παρέμβασής του,εκθειάζει τον κύριο καθηγητή.
      Τί να κάνουμε αγριάνθρωπε,δεν είμαστε όλοι του πεζοδρομίου που είσαι εσύ.Άντε τώρα να ζητήσεις συγνώμη από τον πνευματικό σου.Έτσι λέει ο παππούλης.Αλλιώς,δεν έχει Θεία Κοινωνία,ρεμάλι.

Comments are closed.