Τι είναι το Internet out που φοβάται η κυβέρνηση

Κοινοποίηση:
Internet

Το ίντερνετ είναι ένα μέσο που θα χρησιμοποιηθεί πολύ από όλους αυτήν την περίοδο.

Για τον λόγο αυτό, εκφράζονται φόβοι για το πόσο πιθανό είναι να αντέξει το σταθερό και ασύρματο δίκτυο της χώρας, λόγω του φόρτου δεδομένων και της αυξημένης επισκεψιμότητας. Αρκεί να σκεφτείς κανείς ότι μόνο η τηλεκπαίδευση που γίνεται για τα γυμνάσια, τα λύκεια και τα πανεπιστήμια της χώρας, φτάνει για να επιβαρύνει σε ποσοστό 100% το εθνικό δίκτυο, σε σχέση με μια συνηθισμένη Δευτέρα.

Θέλοντας να αποφύγει τυχόν γενικό black out, η κυβέρνηση και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σήμανε συναγερμό και προέτρεψε τους πολίτες να αποφύγουν την άσκοπη χρήση του ίντερνετ τις ώρες αιχμής, δηλαδή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Σε ελεύθερη μετάφραση, όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τα social media και να κάνουν chat με τους δικούς τους ανθρώπους θα πρέπει να το κάνουν μετά τις 6 το απόγευμα, καθώς όλη την υπόλοιπη ημέρα προτεραιότητα έχουν οι εργαζόμενοι και οι μαθητές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Προβλέπω να μας πουν, σε λίγες ημέρες, πως ο κοροϊδοϊός δεν είναι επικίνδυνος για τους μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου, και πως όλοι θα γυρίσουμε στο σχολείο. Αν θέλουν βέβαια να μάθουν τα παιδιά μας γράμματα.

  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ,ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ Κ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΕΠΕΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ?ΜΗΠΩΣ ΚΤΥΠΗΣΕ Κ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΕΜΒΡΥΟ ΗΤΑΝ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ

  3. Η πλατφόρμα της τηλεκπαιδευσης στην καλαματα πάντως.. Δεν λειτουργεί… Άχρηστοι παντού..

Comments are closed.