Τι θα ανακοινώσουν στον κόσμο για την απόπειρα κατά του Ντόναλντ Τραμπ;

Κοινοποίηση:
trump_blood

FBI: «Θα γίνει μακρά έρευνα» για το πώς πυροβολήθηκε

Εκπρόσωπος του FBI είπε ότι θα υπάρξει «μακρά έρευνα» για τις συνθήκες της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ που έλαβε χώρα το Σάββατο, αφήνοντας τον πρώην πρόεδρο με τραύμα στο κεφάλι, τραυματίζοντας άλλους δύο ανθρώπους και σκοτώνοντας έναν.

Όλοι περιμένουν με αγωνία την επόμενη μέρα και τι ακριβώς θα ανακοινωθεί στην κοινή γνώμη για τα ακριβή αίτια της ιστορικής αυτής απόπειρας δολοφονίας για την οποία πολλά ακούγονται στο παρασκήνιο! Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν πολιτικά αποτελέσματα μετά από αυτό γεγονός και μένει να φανεί τι έχει αποφασιστεί για τον πλανήτη!

«Εργαζόμαστε ακόμα μέσω του μηχανισμού ασφαλείας που διέθετε η Μυστική Υπηρεσία, αυτό που ενδεχομένως συνέβη», είπε ο εκπρόσωπος του FBI σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Θα γίνει μια μακρά έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη και πώς το άτομο μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση στην τοποθεσία, τι τύπο όπλου είχε—όλα αυτά μπορεί να διαρκέσουν πραγματικά ημέρες, εβδομάδες και μήνες έρευνας»

«Πώς μπόρεσε (ο δράστης) να ρίξει τέσσερις ή πέντε βολές;» ρώτησε τότε ένας δημοσιογράφος.

«Είναι έκπληξη. Αλλά και πάλι, όλες οι λεπτομέρειες θα προκύψουν από την έρευνα».

Ο εκπρόσωπος του FBI κατέστησε απολύτως σαφές στην απάντησή του ότι η Μυστική Υπηρεσία ήταν υπεύθυνη για τις ρυθμίσεις ασφαλείας που ίσχυαν στην συγκέντρωση την ημέρα της απόπειρας δολοφονίας.

Πρόσθεσε ότι οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου ήταν εκεί μόνο σε υποστηρικτικό ρόλο.

Έχουν ήδη γίνει ισχυρισμοί ότι οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και οι αρχές επιβολής του νόμου στη σκηνή αγνόησαν επανειλημμένες προειδοποιήσεις για έναν ένοπλο σε μια στέγη λίγα λεπτά πριν από την απόπειρα δολοφονίας 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: