«Τι κάνει εδώ αυτή; Διώξτε την. Μας ξεφτιλίζει!» Χαμός στο συνέδριο της ΝΔ με την εμφάνιση της Κατερίνας Γκαγκάκη! Καθόταν σαν…παρακατιανή με τον Βουλγαράκη

Κοινοποίηση:
1

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, μέχρι να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της με την δημοτική παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, δεν είχε δημοσιοποιήσει τις πολιτικές της πεποιθήσεις. Ωστόσο, λόγω αναγνωρισιμότητας, εξελέγη πανηγυρικά και ανέλαβε πολλά πόστα ανάμεσα στα οποία η προεδρία της Τεχνόπολης, η αντιπροεδρία του δημοτικού ραδιοφώνου Αθήνα 984 και η αντιδημαρχία… Πολιτισμού! Παράλληλα, κέρδισε κι άλλους μισθούς ως πανελίστρια στην μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ αλλά και ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε μεγάλα θέατρα της Αθήνας.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΑΚΗΣ ΟΣΟ ΨΟΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΕΖΙΚΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΜΕΙΜΑΡ

  2. Το μέλλον όλων των κομμάτων θα έπερεπε να είναι ένα, εκτέλεση όλων των μελών τους για εσχάτη προδοσία, απαγόρευση τους και παραδειγματική τιμωρία σε όποιους τολμήσουν να ξαναασχοληθούν με παρόμοιες δραστηριότητες!

    Όσο για όλους εσάς που εξακολουθείτε να ασχολείστε με αυτούς τους αποδεδειγμένα προδότες, σας αξίζει χειρότερη τιμωρία…..

  3. ΚΑΒΑΝΤΖΟΜΕΝΗ ΓΕΡΑ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ…………………….ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΑΙ…………….

  4. Συμμαθήτρια της Ντόρας Μπακογιάννης από το Αμερικάνικο Κολλέγιο και φυσικά την βόλεψε η φίλη και συμμαθήτρια της. Πάντως στις αρχές του 2000 όπου και ήταν σε ξένη πολυεθνική πήρε τα πάνω της με την κυβέρνηση του Ααρών Αβουρή. Όπου φυσάει ο άνεμος και όπου υπάρχει πολύ χρήμα η Κατερίνα μας.

  5. Συμμαθήτρια της Ντόρας Μπακογιάννης από το Αμερικάνικο Κολλέγιο και φυσικά την βόλεψε η φίλη και συμμαθήτρια της. Πάντως στις αρχές του 2000 όπου και η΄ταν σε ξένη πολυεθνική πήρε τα πάνω της με την κυβέρνηση του Ααρών Αβουρή. Όπου φυσάει ο άνεμος και όπου υπάρχει πολύ χρήμα η Κατερίνα μας.

  6. Η κ.Γκαγκακη ειναι απαραιτητη στη ΝΔ.,ως ειδικη στην μελετη της αναπαραστασεως αυνανικων διαδικασιων..
    Διπλα της καθεται ο αεργος και επαγγελματιας πολιτικος Βουλγαρακης, γνωστος με την ρηση:” Το νομιμον ειναι και ηθικον”, με τις ευλογιες του αγιου ηγουμενου του Βατοπεδιου.Ετσι, ο κ. Κουλης αντιλαμβανεται το πλατεμα και βαθεμμα της ΝΔ, με προοπτικη την αναπτυξη.Δεν υπαρχει μελλον για τη ΝΔ ,αλλα σκοτεινο παρελθον.

Comments are closed.