Τι λέει ο πατριωτικός κόσμος για τον θάνατο του Κάρολου Παπούλια

Κοινοποίηση:
papoulias_54 (1)

Τι λέει ο πατριωτικός κόσμος για τον θάνατο του Κάρολου Παπούλια – Τα σχόλια των αναγνωστών μας

“Ο θεός να τον συγχωρήσει, αλλά…
είναι αυτός που για να καλύψει τον Αντρέα Παπανδρέου προκειμένου να δικαιολογηθούν τα μαύρα χρήματα της βίλας, παρουσιάστηκε ως εκ των υστέρων δήθεν δανειστής του.
Αυτός που ήρε την εμπόλεμη κατάσταση με την Αλβανία, χωρίς να αξιώσει καμιά υποχώρηση ή παραχώρηση από την πλευρά των Αλβανών.
Αυτός που τα χρόνια των μνημονίων υπηρέτησε πιστά τις μνημονιακές κυβερνήσεις και ήταν εντελώς άφωνος μπροστά στο δράμα του ελληνικού λαού.
Αυτός τέλος που στα χρόνια παντοδυναμίας Μιμής και Αντρέα κολυμπούσε μαζί της στις πισίνες των πολυτελών ξενοδοχείων, μαζί με την Πρασινοδημοσιογράφο Έλλη Στάη και τρέχανε τα σάλια του…”

 

-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!!!

1. 8 2 2005 ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ σε ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
https://www.youtube.com/watch?v=pr0v6dwPQQY

2. ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ – ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.
https://www.youtube.com/watch?v=1f74pJTqoNQ

3. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
https://www.youtube.com/watch?v=vHZEvdhATCE

 

-Το 2005 στεκόταν αμίλητος μπροστά στην Αννα Ψαρούδα Μπενάκη
η οποία του είπε αλήθειες που υλοποιήθηκαν και με το παραπάνω

https://www.youtube.com/watch?v=VB9YWeNGyyk

με τις υγείες μας

 

-1) Στον Καρλ (Κάρολο) Κάουτσκι οφείλει το βαφτιστικό του όνομα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Ο νονός του στρατηγός Βλάχος ήταν θαυμαστής του μαρξιστή εβραιο- μπολσεβικου στοχαστή.
2) αρνηθηκε να υπηρετησει στον ΕΣ σε κρισιμες για το εθνος στιγμες, ο προδοτης καταδικαστηκε αλλα οι μασονοι καταφεραν οταν αναγκαστηκε μετα απο χρονια να υπηρετησει να τον βολεψουν σε γραφειο στο ΓΕΣ ξερετε με ποια ειδικοτητα; ”ανακριτης αιχμαλωτων” και σας ρωταω στα μεσα της δεκαετιας του ’50 ποσους αιχμαλωτους του εχθρου ειχαν πιασει; αρα ο τεμπελης την εβγαλε σε γραφειο αρχατος εμ καφε.
3) οταν ανεβαλε ΠτΔ η αλλη η εβραια του καθορισε το τι θα κανει,μοκο καμια αντιδραση εκ μερους του !
4) εχει τουρκους γαμπρους και οι εγγονες του εχουν τουρκικο μικρο ονομα.

-ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΑ-Με προχειρους υπολογισμους καπου 50 εκατομυρια εφαγε απο το 1974 που ηταν ανελειπως βουλευτης υπουργος προεδρος και βαλε..αρε μαλακα ελληνα ραγια την πληρωνω και εγω που εσεις ηλιθοιοι τον ψηφησατε…γαμω την πουτανα την δημοκρατια σας…τωρα μετα θανατον θα συνεχησουμε να τον πληρωνουμε δημοσια δαπανη μνημοσηνα κλπ…ναι ναι ηταν καλος ευπατριδης… Προδοτη παπουλια αλβανε…απαξ προδοτης για παντα προδοτης….να ζησουμε να σε θυμομαστε

-Αιωνια του η μνημη! Υπηρξε καρυοθραυστης της οργης του κοσμου με τα μνημονια! Θυμιζω την παρελαση στη Σαλονικη! Ο λουλης κανει διακοπες εκει πανω στην Ηπειρο? Σιγα μην γλυτωνε ο Παπουλιας ητανε που ητανε 92 χρονων!

 

-ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Η ΜΠΕΚΑΚΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ……ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑΙ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟΣ

 

-Το κρίσιμο 1987 ήταν ο ΥΠΕΞ του σισμίκ και νταβός με τον Shultz και Weinberger. Επίσης την ίδια χρονιά βγήκε το εμπόλεμο με τους Αλβανούς αν δεν κάνω λάθος.

Μερικά από τα σχόλια σας για τον θάνατο του Κάρολου Παπούλια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. πήγε χορτάτος ο εαμοσυμμορίτης

  2. ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!

  3. Ένας προδότης λιγότερος..Πολιτικό ανδρείκελο, που δεν τίμησε την ιδιότητα του. Πόσο μάλλον τα παντελόνια του! Δεν θα μας λείψει!

  4. Ο/Η Δεν πάει ακόμη κόλαση, τώρα πάει άδη, κόλαση μετά την κρίση ζώντων και νεκρών! λέει:

    Χρήστο δεν αφήνεις την καραμέλα να διαστρεβλώνεις τα λόγια του Κυρίου; Ο Κύριος εννοούσε μην κατακρίνεις γιατί με όποιο μέτρο κρίνεις με αυτό θα κριθείς!

  5. Μια “γλάστρα” λιγότερη! (εννοώ πολιτικα γιατί ό,τι σαβουρα του φέρναν την υπόγραψε), και ουσιαστικά δεν πρόσφερε τίποτε στην Ελλάδα όπως τότε με την παράδοση του χαρτοφυλάκιόυ απ την Μπενάκη…τα υπόλοιπα τα ξέρουμε… Κατά τα άλλα Θεός σχωρεστον νε γιατί αυτός θα τον κρίνει!

  6. Ένα άρθρο που σέβεται την ιστορία ,κάθε έπαινος είναι μικρός .

  7. Που ήταν ο παπούλιας όταν το ελληνόπουλο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε παλεύοντας για τη Βόρεια Ήπειρο μόνος του προδομένος από τους ανθέλληνες πολιτικούς; Γιατί δεν τον τίμησε; Τι είπε για τις Πρέσπες ο παπούλιας που δήλωνε …αντιστασιακός; Ο γεννηθείς το 1929 παπούλιας πότε πρόλαβε να πολεμήσει τους γερμανούς που φύγανε το 44; Τιμή στους πατριώτες και μόνο σε αυτούς. Αυτοί που υπερασπίστηκαν μνημόνια που αυτοκτόνησαν τόσοι άνθρωποι, ας κριθούν από τον Θεό που σίγουρα είναι πιο φιλεύσπλαχνος σπό εμάς τους ανθρώπους. Εγώ πάντως δεν λυπάμαι κανέναν από αυτούς που ψήφιζαν μνημόνια την ώρα που οι ίδιοι παίρνανε τρελλά λεφτά! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ-ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

  8. Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον, της δικαιοσύνης Χριστόν τον θεον,
    Ημών, αδελφοί, αυτός κριτής εστί πάντων των κρυφίων, επιθυμιών, αμαρτιών υμών…. Θα λάβη καθείς εξ υμών την ενδικον μισθαποδοσιαν…..
    Καλά Χριστούγεννα
    Είθε οι προπατορες σήμερα να πρεσβευουν υπέρ υμών…
    Αγγελος

  9. ή θα την κληρονομήσει κανα δισέγγονο;;

  10. ΜΑΚΑΡΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. !!!
    ελπιζοντας οτι ο ΘΕΟΣ δεν ειναι εβραιος για να τον προστατεψει. ενα απο τα ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ που περασαν απο την ελλαδα. ενας ΑΛΒΑΝΟΣ (κατα δικη του δηλωση). ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ !!!!!!!

    1. ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΠΛΗΡΕΙΣ ΗΜΕΡΩΝ….ΕΦΥΓΕ..ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΑΙΩΝΑ ΓΑΜΑΝΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΩ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ………………………..

  11. Ακομη ενας που κονομησε απο το δημοσιο Στον στρατο την εκανε γαργαρα στην χουντα ηταν στην γερμανια ενω στις πισινες εβγαζε γουστα Ο προδοτης χορτασε χρημα του ελληνικου λαου και τωρα ο πιτσιρικος 92 ετων ειπε να παει στην κολαση να κανει την επανασταση του να σβησει τον πατριωτισμο του

  12. Επιτελους και λιγες αληθειες για το ποιον του κου Παπουλια.γιατι απο το πρωι του πλεκουν το εγκωμιο

  13. Δεν μας νοιαζει για τον θάνατο του Καρολου Παπούλια
    Εγώ προσωπικά δεν γνώριζα αν όντως ζούσε μέχρι τώρα.
    Τώρα το πληροφορηθηκα.

Comments are closed.