Τι μουρμουράνε στα πηγαδάκια εντός ΝΔ! «Συναγερμός» στο Μαξίμου

Κοινοποίηση:
nea-dimokratia

Ο Μητσοτάκης καλείται να πάρει αποφάσεις

Οι δεξιοί-κεντροδεξιοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας φέρονται να ζητούν επιτακτικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιλέξει κεντροδεξιό υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας, βλέποντας την αριστερόστροφη τάση του κόμματος να δυναμώνει!

Στο στόχαστρο βρίσκονται αριστερόστροφοι και κεντρώοι υπουργοί, βουλευτές και στελέχη, οι οποίοι όχι απλά φέρνουν προς ψήφιση ακραία διεθνιστικά μέτρα αλλά πανηγυρίζουν δημόσια για αυτά, στέλνοντας όλο και περισσότερους δεξιούς ψηφοφόρους στα μικρά κόμματα!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τα δεξιά «πηγαδάκια» στην Βουλή και στα γραφεία της ΝΔ αυξάνονται και δυναμώνουν όλο και περισσότερο την πολιτική μουρμούρα τους, επιφέροντας εσωστρέφεια!

Υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα υπουργών και στελεχών, τα οποία προκαλούν έντονη δυσφορία και ενώ στο υπουργικό συμβούλιο γίνονται αλλαγές, αυτοί παραμένουν αμετακίνητοι!

Για την ώρα η Νέα Δημοκρατία σώζεται από το γεγονός πως ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν διαρκή διαρροή ψήφων μέχρι να βρουν ποιοι θα είναι τελικά επικεφαλής, αν θα συνενωθούν σε έναν κομματικό μηχανισμό ή αν θα προκύψουν ακόμα περισσότερα νέα κεντροαριστερά και αριστερά κόμματα από αυτές τις έντονες ζυμώσεις!

Μένει να φανεί αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει το πολιτικό χατίρι σε όσους ζητούν επιλογή κεντροδεξιού προσώπου για την προεδρία της Δημοκρατίας, ώστε να σταματήσει η γκρίνια και η εσωστρέφεια!

Μάλιστα ΜΜΕ κάνουν λόγο για «συναγερμό» στο Μαξίμου λόγω των τελευταίων φαινομένων!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response