Τι προβλέπεται στην ελληνική νομοθεσία για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
people-homosexuality-same-sex-marriage-love-concept-close-up-happy-male-gay-couple-suits-bow-ties-with-wedding-rings-holding-rainbow-flags

Δείτε το σχετικό video από τον τηλεοπτικό σταθμό skai, για το τι προβλέπεται στο νομικό πλαίσιο για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών:
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Σιγα μην δουμε το βιντεο. Ας το περιγραφατε με 2-3 φρασεις.

  2. Εγκληματικό τυχόν Νομοσχέδιο γιά τεκνοθεσια απο ομοφυλα ζευγαρια . Κόλαση θα είναι η ζωή των άτυχων παιδιών από τό bulying που θα υποστούν, για απόφαση που θα ληφθεί ερήμην τους .

  3. Δεν πιστεύω ότι πρόκειται να γίνει τεκνοθεσία. Άλλο ο πολιτικός γάμος των ομοφυλόφιλων στον οποίο δεν είμαι αντίθετος, κι άλλο η τεκνοθεσία που εκεί είμαι κάθετα αντίθετος.

  4. Πολυ μαλακεια πεφτει με τους ανωμαλους και τα βιτσια τους! Ας ασχοληθουνε καλυτερα με τις αλλαξοκωλιες τους κι ας αφησουνε τα παιδακια ησυχα!

  5. Αυτά τα άμοιρα παιδάκια θα φάνε πλύση εγκεφάλου, δυστυχώς. Και πια θα είναι αυτά τα παιδάκια? Καμιάς φτωχιάς άμυρης που νοίκιασε το σώμα της και την ψυχή της για να τα γεννήσει και να τα παραδώσει στους ζάμπλουτους πο@στηδες.

  6. Αφου η Ελληνικη Μπανανια ελυσε ολα τα σοβαρα προβληματα της , τωρα θελει να ασχοληθει με την τεκνοθεσια των ανωμαλων. Αλιμονο στα ατυχα παιδακια. Αντε να χαθητε εκφυλοι.

Comments are closed.