Τι σχέση έχει η Beyonce με τον Diddy – Το ηχητικό μήνυμα και οι κατηγορίες

Κοινοποίηση:

ΗBeyonce φέρεται να έχει σπάσει τη σιωπή της σχετικά με τη συμμετοχή της σε πάρτι που διοργάνωνε ο φίλος του συζύγου της Jay-Z, Sean «P Diddy» Combs, σύμφωνα με ένα ηχητικό απόσπασμα που διέρρευσε.

Η pop culture σελίδα στο Instagram, F2cmedia, δημοσίευσε αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι μια ηχητική βόμβα από την ίδια τη Beyonce. Η πρώην σταρ των Destiny’s Child έχει δεχθεί κριτική από τους θαυμαστές της για το γεγονός ότι συναναστρέφεται με τον ιδιοκτήτη της Bad Boys Records, με τους θαυμαστές της να την καλούν να αποστασιοποιηθεί από τον P. Diddy με αφορμή τις πρόσφατες συλλήψεις του.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου ο P. Diddy συνελήφθη με την κατηγορία της σωματεμπορίας και της εκβίασης. Έχει δηλώσει αθώος και αρνείται σταθερά κάθε αδίκημα.

Η φωνή στην ηχογράφηση – που λέγεται ότι είναι της Beyonce – παραδέχεται ότι ήταν στα περιβόητα πάρτι του Diddy. «Η συμμετοχή μου σε αυτά τα πάρτι ήταν κυρίως για λόγους ψυχαγωγίας», ομολογεί η φωνή που φέρεται να είναι της Beyonce. «Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά τα τρομερά πράγματα που συνέβαιναν», ακούγεται ακόμη.

Και προσθέτει: «Είναι ζωτικής σημασίας να διαχωριστεί η παρουσία μου σε ένα πάρτι από τυχόν παράνομες δραστηριότητες που μπορεί να συνέβαιναν. Ξέρετε ότι είμαι κατά της εκμετάλλευσης και της βίας, οπότε ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό, εντάξει».

Στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης του F2cmedia υπήρξε μια έντονη συζήτηση σχετικά με τη γνησιότητα του ηχητικού που λέγεται ότι είναι της Beyonce. Θαυμαστές και σκεπτικιστές συμμετείχαν με τις απόψεις τους επί του θέματος.

Ένας ήταν αμφίβολος, ρωτώντας: «Γιατί ακούγεται σαν να διαβάζει από κάτι;». Ένας άλλος εξέφρασε την υποψία του ευθέως: «Η Β. δεν θα το έκανε ποτέ. Αυτός ο ήχος είναι ψεύτικος». Ένας άλλος τόνισε: «Αυτό ακούγεται σαν ένα μείγμα διαφορετικών ομιλιών. Και τεχνητή νοημοσύνη».

Μέχρι στιγμής, η Beyonce διατηρεί σιωπηλή στάση σχετικά με το αν ο ήχος που διέρρευσε είναι γνήσιος ή όχι.

Από την περασμένη Παρασκευή, η διάσημη τραγουδίστρια του «Crazy in Love» έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις για τους δεσμούς της με τον P. Diddy, καθώς κάποιοι πιστεύουν ότι σιωπά για να τον προστατεύσει. Έντονοι χρήστες των social media βομβαρδίζουν το Instagram της Beyonce, ζητώντας από εκείνη να μιλήσει ανοιχτά.

Τα σχόλια παρουσίαζαν τα πάντα, από κινούμενα GIF μέχρι άμεσους ισχυρισμούς για να γίνει κατανοητή η άποψή τους.

Ένας χρήστης αναρωτήθηκε: «Πώς μπορείς να θαυμάζεις κάποιον που εμπλέκεται σε τόσο διαταραγμένα πράγματα;», ενώ ένας άλλος απαίτησε, χρησιμοποιώντας κεφαλαία γράμματα για έμφαση: «Θέλουμε την αλήθεια».

Μερικοί προληπτικοί σχολιαστές υπέθεσαν ότι η Beyonce μπορεί να έχει μετανιώσει για τις αποφάσεις της στο παρελθόν, υπό το φως των σημερινών νομικών προβλημάτων του Diddy για τα φερόμενα σεξουαλικά εγκλήματα. «Το να πουλήσεις την ψυχή σου πραγματικά δεν άξιζε τον κόπο, έτσι δεν είναι; Ό,τι ανεβαίνει πρέπει να κατεβαίνει!» αναφώνησε ένας σχολιαστής.

Κατηγορίες ενάντια της Beyonce και του Jay-Z από τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια Jaguar Wright έκανε πρόσφατα κάποιους ισχυρισμούς-βόμβα για μεγαλοστελέχη της βιομηχανίας στην πολύκροτη υπόθεση του Sean Combs, γνωστού και ως P. Diddy ή Puff Daddy.

Το δίδυμο φέρεται να εθεάθη μαζί με τον Diddy σε διάφορα πάρτι και εκδηλώσεις στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Η ίδια μίλησε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή Piers Morgan Uncensored, υποστηρίζοντας ότι τρία άτομα είναι έτοιμα να καταθέσουν εναντίον του Jay-Z και της Beyoncé. Η Wright περιέγραψε το ζευγάρι ως ένα «άσχημο μικρό ζευγάρι» που εμπλέκεται σε αμφισβητήσιμες πρακτικές, αν και δεν παρείχε λεπτομερή στοιχεία για να υποστηρίξει αυτούς τους ισχυρισμούς. Τα σχόλια της Wright έρχονται εν μέσω νομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Sean «Diddy» Combs, τροφοδοτώντας διαδικτυακές εικασίες για διασυνδέσεις μεταξύ των στελεχών της μουσικής βιομηχανίας.

Ρίχνοντας βολές κατά του Jay-Z, η Jaguar ισχυρίστηκε ότι εμπλέκεται σε κακόβουλες δραστηριότητες και ότι η σύζυγός του, Beyonce, είναι εξίσου υπεύθυνη. «Εδώ και τέσσερα χρόνια, φωνάζω όχι μόνο ο Diddy, αλλά ο Diddy και ο Jay-Z είναι τέρατα, και η μηχανή παραγωγής θυμάτων συνέχισε να δουλεύει»

Στη συνέντευξή της, η Wright άφησε επίσης να εννοηθεί ότι ο Jay-Z και η Beyoncé μπορεί να εμπλέκονται ή να συνδέονται με τους θανάτους καλλιτεχνών όπως η Aaliyah και ο Michael Jackson, συγκρίνοντας τις υποτιθέμενες πρακτικές τους με εκείνες του Diddy, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρές νομικές κατηγορίες.

«Κάνουν άσχημα πράγματα. Κρατούν ανθρώπους παρά τη θέλησή τους, βάζουν ανθρώπους σε αεροπλάνα ενώ είναι αναίσθητοι, όπως η Aaliyah μπήκε στο αεροπλάνο, αναίσθητη. Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία οι άνθρωποι δεν θέλουν να μιλήσουν, Pierce».

Ενώ οι θεωρίες συνωμοσίας για τον Jay-Z και την Beyoncé κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια, δεν υπάρχει καμία επίσημη τεκμηρίωση που να υποστηρίζει τους ισχυρισμούς της Wright. Ούτε ο Jay-Z ούτε η Beyoncé έχουν απαντήσει δημοσίως στους ισχυρισμούς. Η Wright επέκρινε επίσης τον Jay-Z για το γεγονός ότι παραμένει σιωπηλός σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον του Diddy, δηλώνοντας: «Ανάβει μικρές φωτιές παντού, αναγκάζει όλους τους εμπλεκόμενους να «κουβαλάνε νερό», ενώ ο ίδιος ξεγλιστρά χωρίς απάντηση».

Οι ισχυρισμοί έχουν αναζωπυρώσει τις θεωρίες συνωμοσίας που συνδέουν τους Carters με θανάτους υψηλού προφίλ και σκοτεινές επιχειρηματικές πρακτικές στη μουσική βιομηχανία. Παρά την εκτεταμένη διαδικτυακή συζήτηση, δεν έχει αναληφθεί καμία νομική δράση σε σχέση με τους ισχυρισμούς του Wright.

Θεωρίες συνωμοσίας κατά της Beyoncé και του Jay-Z

Αν και κανένα επίσημα αναφερόμενο στοιχείο δεν έχει επιβεβαιώσει την εμπλοκή του Jay-Z και της Beyoncé στο προαναφερθέν περιστατικό, υπάρχουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας που κατηγορούν το ζευγάρι για διάφορα εγκλήματα και κυκλοφορούν από τη σύλληψη του Diddy. Μια πρόσφατη τέτοια θεωρία είχε κατηγορήσει το δίδυμο ότι προμήθευε «νεαρά ταλέντα» στον Diddy – ο οποίος έχει ιστορικό «άσεμνης συμπεριφοράς» με ανηλίκους.

Ο Jay-Z και η Beyonce δεν αναφέρονται στο 14σέλιδο κατηγορητήριο του Diddy που αποκαλύφθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου. Κανένας από τους δύο δεν έχει συλληφθεί ή κατηγορηθεί σε σχέση με την ποινική υπόθεση του Diddy, ούτε έχει κατηγορηθεί για κάποιο αδίκημα σε κάποια αγωγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response