Τον έλεγαν τρελό – Αισθάνεται δικαιωμένος ο Ρόμπι Γουίλιαμς: “Η αποκάλυψη του Ισραηλινού για εξωγήινους με δικαίωσε”

Κοινοποίηση:
Ρόμπι Γουίλιαμς

Ο τραγουδιστής αισθάνεται δικαιωμένος μετά από την αποκάλυψη Ισραηλινού αξιωματούχου σχετικά με την ύπαρξη μιας «Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας», στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι και εξωγήινοι.

Ο τέως επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ και νυν καθηγητής, Haim Eshed, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως εξωγήινοι από το γαλαξία μας συμμετέχουν σε μια μυστική οργάνωση με βάση τον πλανήτη Άρη, μαζί με επίλεκτους κατοίκους της Γης από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Ρόμπι Γουίλιαμς περιέγραψε τον Eshed ως ένα «ιδιαίτερα μορφωμένο κύριο που χαίρει μεγάλου σεβασμού».

Ο Γουίλιαμς, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε ντοκιμαντέρ με θέμα μια Σύνοδο UFO στην Νεβάδα των ΗΠΑ, θριαμβολόγησε για την επιβεβαίωση των θεωριών του, η οποία μάλιστα προήλθε από τα χείλη ενός ειδικού πάνω στο θέμα.

«Όταν εγώ ο χαζός μιλούσα για τα UFO όλοι λέγατε, «Α, σοβαρά»; Αλλά αυτός κατείχε κορυφαία θέση στον ισραηλινό στρατό. Μήπως να βλέπαμε τα κοσμικά μήλα (σσ. αναφέρεται στην ποικιλία μήλων Cosmic crisp) με άλλο μάτι;»

Ο καθηγητής Eshed είχε, μεταξύ άλλων, υποστηρίξει ότι ο λόγος που οι εξωγήινοι δεν έχουν ακόμα γνωστοποιήσει την παρουσία τους στο ευρύ κοινό είναι ότι φοβούνται τις αντιδράσεις των ανθρώπων, αφού δεν είμαστε ακόμα «έτοιμοι» να αντιμετωπίσουμε αυτή την πραγματικότητα.

Μάλιστα, ο Eshed αποκάλυψε ότι και ο Ντόναλντ Τραμπ, όντας ενήμερος για την ύπαρξή τους, είχε θελήσει να μοιραστεί την είδηση με τον αμερικανικό λαό, κάτι από το οποίο τον απέτρεψαν όμως οι εξωγήινοι, καθώς η αποκάλυψη αυτή θα προκαλούσε «μαζική υστερία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ήταν η αρχή επαιται και συνεχεια. Το Σχέδιο Μπλε Δέσμη είναι ικανή να προβάλλει μια εικόνα στον ουρανό και προκαλώντας την σ υλλογική σκέψη να πείσει τους ανθρώπους πώς βλέπουν μια εξωγήινη εισβολή ή τη δεύτερη έλευση του Χριστού.

    The BlueBeam Project (Σχέδιο Μπλε Δέσμη) θα υποκρίνεται ότι είναι η καθολική εκπλήρωση των προφητειών της παλαιάς διαθήκης.Θα χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή της Νέας Θρησκείας από την Ν.Τ.Π

    Παρακαλώ να δημοσιευτεί

  2. Ωραία…!!!
    Σούπερ!!!
    Βρήκαμε πού θα στείλουμε Κούλη, Χαρδαλιά και Τσιόδρα: Στη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία!!!
    Κα μετά και κάτι άλλους περίεργους από το παρελθόν (το κοντινό και το λίγο πιο μακρυνό…)!
    Άντε, να φεύγουν σιγά σιγά οι καταστροφείς της ζωής…

  3. Δημιούργησαν μεταλλαγμενους για να μας τους πασσάρουν ως εξωγήινους.Νομιζουν πως με αυτό τον τρόπο θα καταργήσουν τις θρησκείες και θα κάνουν τον άνθρωπο πιο υπάκουο στη παγκοσμιοποίηση.

  4. Καμία μαζική υστερία δε πρόκειται να δημιουργηθεί. Απλά κανένας απ’ αυτούς δεν θέλει να μάθουν οι άνθρωποι την πραγματική καταγωγή τους για να μη διεκδικήσουν τη θέση που τους ανήκει.
    Στεφ αυτούς πολεμάμε κι οχι το Μητσοτάκη που ναι μεν είναι προδότης όπως όλοι τους άλλωστε, αλλά θέλει κι αυτός κι η γριά να ζουν ελεύθεροι . Και οι τελευταίες τους δραστηριότητες αυτό απέδειξαν .
    ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΝΤΠ.

Comments are closed.