Τον περιμένουμε και στην Πάνια – “Βρίζουν τη γυναικούλα μου οι πρόστυχοι” – Συνέντευξη Μητσοτάκη σε Τσιμτσιλή (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή "Happy Day" του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024. 
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε σήμερα συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου για μια ακόμα φορά μαζί με τις “αερολογίες” είπε και τον… πόνο του για τη γυναίκα του. “Βρίζουν τη γυναικούλα μου, που με έχει βάλει στο… βρακί της” ήταν το νόημα των όσων είπε. Άντε πρόεδρε, με τον καλό και στην Πάνια να μας πείτε και άλλα…

Αναφερόμενος σε αυτό που τον έχει ενοχλήσει περισσότερο, είπε «αυτό που με ενόχλησε είναι η επίθεση στη σύζυγό μου που ήταν ενορχηστρωμένη και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Η σύζυγός μου υπέβαλε μήνυση σε βουλευτή της αντιπολίτευσης για τη λασπολογία σε βάρος της. Τη στηρίζω και της είπα ότι καταθέσω ως μάρτυρας στη δίκη. Λυπάμαι που η συζήτηση αυτή συνεχίζεται ακάθεκτη και στον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που αποκαλούμε πολακισμό με έντονο μισογυνισμό, fake news και τοξικότητα, συνεχίζεται».

«Περάσαμε δύσκολα και είχε επιπτώσεις και στην ίδια. Η Μαρέβα είναι σκληρή αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν τις αντοχές τους. Δεν έχει να απολογηθεί για κάτι. Έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα. Βρήκε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα για την οποία θα ήταν σίγουρη ότι δεν θα μου δημιουργούσε πρόβλημα Όχι και να την κατηγορούν και να την πυροβολούν όπως έγινε συστηματικά από το 2016 και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Η Μαρέβα είναι η φωνή που με κρατάτει γειωμένο» συνέχισε για τη σύζυγό του προσθέτοντας: «Είμαστε πολύ καλά, χαιρόμαστε τα παιδιά μας που προχωράνε στη ζωή τους, περνάμε ωραία μαζί, χαιρόμαστε ο ένας τον άλλο και απολαμβάνουμε την παρέα ο ένας του άλλου».

Για τα παιδιά του

Έχουμε πολύ άνετη σχέση με τα παιδιά. Μιλάμε και για τα προσωπικά και για τα οικογενειακά και για τα πολιτικά. Είναι στο εξωτερικό αλλά τα δύο έχουν ήδη ψηφίσει με επιστολική ψήφο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Καλά κάνουν γιατί η γυναικούλα του ροκανίζει τα λεφτά μας, τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου που εκβιαστικά πληρώνει την εφορία και φυτοζωει, αντίθετα με αυτους. Όλο του το σόι θα βριζουμε γιατί έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε. Αυτός δεν έχει δικαίωμα να μας σκοτώνει, με εμβόλια, με τρένα, με λάθρο ανώμαλους, με ακρίβεια. Θέλει και σεβασμό αυτός, αν είναι δυνατόν!!!

  2. Και τι έγινε που την βρίζουν; Στεναχωριέται και μετά δεν μπορεί να σου τα φορέσει καλά;

  3. τηλεοπτικά σκουπίδια υπεύθυνα για την καθημερινή πλύση εγκεφάλου και την προπαγάνδα… χέρι χέρι με την εξουσία πάντα

  4. Αυτό που μένει από τη χαριτωμένη συνέντευξη είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερος για πρωθυπουργός της χώρας όλα πάνε καλά και θα πάνε ακόμα καλύτερα για τους Έλληνες και την Ελλάδα και είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα είμαστε!
    Δεν μπορώ να πω… ωραία παράσταση!

  5. ποια γυναικούλα σου;
    αυτή ειναι επαγγελματίας π…. εξ ανατολής, σιγά την προσωπικότητα.

  6. Ο/Η Στις πόρτες που περνάς βρίσκουν καλά τα κέρατά σου σούργελο 😂😂😂 λέει:

    Ρε παρατράγουδο μητσοτακούλη με έκανες να κλάψω… αλήθεια τώρα ρε κερατούκλη κάνουν τέτοια επίθεση στην οσία Μαρία που έχεις παντρευτεί… 😂😂 αντε να ψοφίσετε οικογενειακώς σιχάματα
    Τόσα σκάνδαλα, τόσες δολοπλοκίες, υποκλοπές, απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου.. γι αυτά τσιμουδιά… κακό χρόνο να έχεις λοβοτομημένο ηλίθιο

Comments are closed.