Τον σαπάκιασαν; Στο νοσοκομείο ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
balaskas

Ο Συνδικαλιστής των ειδικών φρουρών, Σταύρος Μπαλάσκας, ανέβασε στο facebook μια φωτογραφία με τον ίδιο να βρίσκεται με δεμένο χέρι στο κρεβάτι νοσοκομείου.
IMG-5e0810787167080794d15bf551a88845-V

Ο ίδιος σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε πως ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του. Είναι όμως έτσι; Ή τον “σαπάκιασαν” και θέλησε να το… αποκρύψει;

«Μία κοπέλα πέρασε με το ΙΧ της το Stop, «πλακωθήκαμε» στα φρένα κι εγώ κι αυτή, για να αποφύγω τη σφοδρή σύγκρουση μαζί της. Η μηχανή μου εξετράπη της πορείας της και έσκασα στο οδόστρωμα με τον δεξί μου ώμο, με αποτέλεσμα να πάθω πολύ σοβαρή ζημιά», είπε και πρόσθεσε: «Κόπηκε ο υπερακάνθιος, κόπηκε ο τένοντας, κόπηκε ο υποπλάτιος. Με τα πολλά και τα λίγα ήρθα στο ΚΑΤ. Τρόμαξα πολύ και φοβήθηκα, γιατί ξαφνικά έπαψα να έχω δεξί χέρι, δεν κινούταν. Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου, είχε κοπεί οτιδήποτε το στήριζε».

Αν είναι αλήθεια, ή όχι μόνο εκείνος ξέρει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. δηλαδη σακατευτηκε για μια μουρλη….

  2. Άν είναι αλήθεια ή όχι, ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, που είστε δημοσιογράφοι καί νά σταματήσετε νά γράφετε ό,τι μαλακία σάς βολεύει.

  3. Ουτως η αλλως, εχει μοινμη αναρρωτικη ο γελοιος.

  4. Αυτόν τον θυμάμαι 30 χρόνια ως επαγγελματία συνδικαλιστή της αστυνομίας. Τι φοβερές θέσεις είναι αυτές ρε παιδιά. Με μισθούς, με προνόμια και εξουσία χωρίς κόπο, ευθύνη και τρέξιμο. Αυτά είναι.

  5. Ε, λίγο τό κακό! Τό δεξί τοχεις για τη… δουλειά😘 οπότε μην σκας: Έτσι κι αλλοιώς, άχρηστος ήσουν!

  6. ωχ… θα χασει το μεροκαματο απο τις τηλεοπτικες εμφανίσεις…. ευκαιρια ομως να τον δει και η υπηρεσία που τον πληρωνει…. γιατι ειχε ξεχασει οτι δουλευει στην αστυνομια και ηταν στην τηλεοραση ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ… τον μισθο ομως απο το δημοσιο τον τσεπωνε καθε μηνα ανελλιπώς….

  7. Αρα ανάπηρος, άρα σύνταξη, άρα εφαρπαξάρα, άρα επίτιμος τηλεμαιντανός, με όλα αυτά τα άρα οι υπόλοιποι αρπάξτε μια παπάρα και ψηφίστε Κούλη γιδόγυφτοι.

Comments are closed.