Τουρίστες ήταν τελικά οι Κροάτες που προσήχθησαν στο ξενοδοχείο

Κοινοποίηση:
οπκε

Τουρίστες που έκαναν διακοπές στη χώρα μας διαπιστώθηκε ότι ήταν τελικά οι Κροάτες που προσήγαγε η ΕΛ.ΑΣ. σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές νωρίτερα, αστυνομικοί προσήγαγαν άτομα σε ξενοδοχείο στους Αμπελόκηπους, για τα επεισόδια με έναν νεκρό φίλαθλο της ΑΕΚ, έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ωστόσο μετά από έρευνες, διαπιστώθηκε ότι οι συγκεκριμένοι ήταν απλά τουρίστες και δεν σχετίζονταν με το αιματοκύλισμα των χούλιγκαν.

Σημειώνεται ότι εκτός από τους 98 συλληφθέντες, άλλοι 7 Κροάτες συνελήφθησαν στα σύνορα των Ευζώνων καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν από τη χώρα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Για να δεις τη κολοπεδα υπάρχουν γύρω μας που το πεζουν μαφία προχτές πήγα σε ένα περίπτερο να πάρω εισιτήρια μου λέει δεν έχω με γνωριζε ο τύπος κλπ λέω καλά δεν κρατάς 10 για τους πελάτες κλπ Γύρω μου ήταν καμιά 25 ,,,17 αιρικα πετάγετε μια μαφία πιτσιρικάς και μου λέει μωρή κολόγρια σου είπε ότι δεν έχει τη επιμένεις είναι θείος μου πετάγετε αυτός και λέει ότι να μην ανακατεύετε κλπ μαφία 17 Ρίκα μέσα στην βρώμα Έλληνες και Αλβανοί αυτός που μου μίλησε ήταν Έλληνας μόνο ξύλο που δεν κινήθηκε να ρίξει κλπ αυτός είναι ο τρόπος που μεγαλώνουν τα παιδιά και η Έλληνες μόνο που η Αλβανοί θα πάνε καλιτερα απλά να βρισκοντε στο μπουλουκι να μαθενουν για να δίνουν πληροφορίες στα κυκλώματα τους τόσο χαζοβιοληδες διαθέτουμε αντί να των βάλει κάτω ο πατέρας να εργαστεί κλπ το πεζει μαφία ο πιτσιρικάς

Comments are closed.