Τουρίστες αναποδογύρισαν γόνδολα, γιατί τραβούσαν ασταμάτητα selfies! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Ατυχής ήταν διαδρομή ενός γκρουπ τουριστών στη Βενετία, γιατί εξαιτίας τους αναποδογύρισε η γόνδολα που επέβαιναν, επειδή δεν σταματούσαν να τραβάνε συνέχεια selfies.

Σύμφωνα με τον Guardian, το περιστατικό έγινε κάτω από μια γέφυρα κοντά στην περιοχή της πλατείας του Αγίου Μάρκου.

Τουρίστες από την Κίνα αγνόησαν επανειλημμένα τις συστάσεις του γονδολιέρη να καθίσουν κάτω και στέκονταν όρθιοι για να τραβήξουν τους εαυτούς τους φωτογραφία.

Τότε, έγινε ένας δύσκολος ελιγμός, με αποτέλεσμα όλοι να βρεθούν στο νερό.

Με βάση το δημοσίευμα όλοι είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ!! Ε ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ . ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ! ΕΧΕΤΕ ΡΙΜΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΠΑΡΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ.

    1. Ηρέμησε αδερφέ, αν είναι να αρρωστήσουμε με τα καμώματα των άλλων τότε έπρεπε να έχουμε γίνει σκόνη καιρό τώρα. Στο φινάλε στο δικό μας γήπεδο οι ιθαγενείς δεν είναι δα και καλύτεροι σε πάμπολλες περιπτώσεις, να το πω ευγενικά δηλαδή. Ας δούμε την αυλή μας που έχει γίνει γιαπί και μετά τα χώνουμε και στους…Κινέζους επειδή πάνε διακοπές και τρελαίνονται φωτογραφίζοντας ότι υπάρχει. Λέω για την αυλή γιατί το σπίτι μάλλον έχει πέσει καιρό τώρα, μας το έριξαν για την ακρίβεια και έχουμε μεγάλη ευθύνη, όμως εμείς πετάμε ακόμα αετό.

Comments are closed.