Τουρίστρια καβάλησε την προτομή Κρητικού οπλαρχηγού στα Χανιά! Απίστευτες εικόνες σε πλατεία των Χανίων με μεθυσμένη τουρίστρια

Κοινοποίηση:
τουριστρια

Στους ώμους της προτομής του κρητικού οπλαρχηγού Αναγνώστη Σκαλίδη βρέθηκε μια μεθυσμένη τουρίστρια στα Χανιά, η οποία μάλιστα, διασκέδαζε με τα καμώματά της.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, το οποίο δημοσίευσε τη φωτογραφία, η τουρίστρια καβάλησε το άγαλμα στην πλατεία 1866, τα ξημερώματα του της Κυριακής, εμφανώς μεθυσμένη, ενώ στην ίδια κατάσταση φέρεται να ήταν και ο φίλος της ο οποίος χασκογελούσε.

Τα περιστατικά με τους τουρίστες να κάνουν γελοιότητες, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, δεν είναι λίγα στα Χανιά τα οποία έχουν κατακλυστεί από επισκέπτες για μια ακόμα χρονιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. και κανείς δεν τόλμησε να την τραβήξει κάτω; Την αστυνομία κάλεσε κανείς;;; Στην μεγάλη Βρετανία αυτό θα γινόταν και θα δικαζόταν. Αφήνουν τους Βρετανούς να μας ξεφτιλίζουν, δεν σέβονται τίποτα! για να μήν χάσουν τουρίστες;!
    Είδηση θα ήταν να τιμωρηθεί για να μην τολμήσει κανείς να το ξανακάνει!
    Σε μουσουλμανική χώρα θα την εκτελούσαν!

  2. Δεν της είπανε ότι από τα αγάλματα δε δικαουσαι αποζημίωση οποίο στιγμιαίο λάθος και να προκύψει χαχαχαχαχα

  3. Καμιά αναρχικιά του λώκου θα ήταν,μονίμως μεθυσμένη με φίλο κάποιον αποτυχημένο

  4. Τουρίστρια καβάλησε την π,,,,τσα Κρητικού οπλαρχηγού στα Χανιά! καλα εθνηκοτητα δεν ειχε?ετσι οπως την κοβω συγουρα βλαχο ολλανδεζα

  5. μεθυσμένη ξεμεθυσμένη
    της τραβάς ένα μανίκι απο τον κώλο,
    ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

  6. Αι σιχτιρ καρακαριολα! Στο χωριο σου να τα κανεις αν τολμας! Αλλα ποιο black list να μην ξαναμπεις στην Ελλαδα μαλακισμενη?!

  7. Μυρίζει μουνίλα ο οπλαρχηγός, πλύντε τον.

    1. ΝΑΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΚΑΛΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΚΡΙΚ ΚΑΜΑΚΙ ΜΗ ΧΕΣΩ!

Comments are closed.