Τουρίστριες εξαπατήθηκαν από μια καταχώριση της Airbnb: «Σοκαρίστηκα όταν είδα τι υπήρχε κάτω από τα σεντόνια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Τρεις νεαρές τουρίστριες έπαθαν «πλάκα» όταν μπήκαν στο AirBnB τους και είδαν το κρεβάτι τους…

Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, οι περισσότεροι άνθρωποι ανυπομονούν να πάνε στο ξενοδοχείο ή στο διαμέρισμα που έχουν νοικιάσει και να βυθιστούν σε ένα μαλακό στρώμα πάνω από ένα άνετο κρεβάτι.

Ωστόσο, μια παρέα δεν είχε αυτή την πολυτέλεια… Μια κοπέλα σε ένα viral video στο TikTok εξηγεί ότι έμεινε έκπληκτη όταν διαπίστωσε ότι το «κρεβάτι» στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει στη Νεμπράσκα μέσω AirBnb ήταν στην πραγματικότητα δύο πτυσσόμενα τραπέζια καλυμμένα με ένα παπλωματάκι.

Screenshot_27_15

Η 28χρονη Kristen Downard, δημοσίευσε αρχικά το απόσπασμα – πλέον έχει διαγραφεί από την πλατφόρμα- που συγκέντρωσε το εντυπωσιακό αριθμό των 8,7 εκατομμυρίων προβολών στο TikTok. Η ίδια λέει στην The Post ότι ήταν η αδελφή της και δύο φίλες της που έπεσαν θύματα απάτης και όχι αυτή.

«Όταν η αδελφή μου μου έστειλε το βίντεο με τα τραπέζια κάτω από το πάπλωμα, έμεινα κυριολεκτικά το στόμα ανοιχτό», δήλωσε η Downard. «Ξέρω ότι στα Airbnbs μπορεί να συμβαίνουν κάποια τρελά πράγματα αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο» πρόσθεσε η Ντάουναρντ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response