Τουρίστριες ποζάρουν με τα ΜΑΤ για το TikTok – Το βίντεο που έγινε viral και προκάλεσε αντιδράσεις

Κοινοποίηση:
touristries

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που έχει αναρτηθεί στο TikTok και δείχνει δύο τουρίστριες να ποζάρουν μαζί με τα ΜΑΤ, υπό τη συνοδεία του ήχου «Playing dangerous» της Λάνα Ντελ Ρέι.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο στο TikTok είναι ενδεικτικά του εκνευρισμού που επικρατεί με πολλούς να γράφουν πως, σε περίπτωση που έπρατταν το ίδιο, πιθανότατα θα βρίσκονταν στο αυτόφωρο.

«Άμα πηγαίναμε εμείς θα βρισκόμασταν αυτόφωρο, ο άλλος πήρε και πόζα» ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο TikTok για το βίντεο με τους άνδρες των ΜΑΤ και τις τουρίστριες.

Αρκετοί ήταν αυτοί, οι οποίοι ζήτησαν να διενεργηθεί ΕΔΕ σε βάρος των αστυνομικών, ενώ εκείνο που δεν μπορεί να μην σχολιαστεί είναι το γεγονός ότι το βίντεο ανέβηκε από λογαρισμό με 768 ακολούθους και συγκέντρωσε πάνω από 800.000 προβολές.

@yarin_ameli_shir אל תשאלו מאיפה האומץ #אתונה #שוטר #goodgirlofficer ♬ original sound – daisysdays

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αναγκαζομαι εγω να κανω τον συνηγορο της Αστυνομιας , αλλα δεν μπορω να διαβαζω ανακριβειες!! Κανεναν που διαδηλωνει ειρηνικα , χωρις να σπαει και να ριμαζει δεν χτυπανε τα ΜΑΤ !! Τελεια και παυλα!! Και δυστυχως αυτους που σπανε και ριμαζουν και καινε , αντι να τους σπασουν τα κεφαλια , τους ..θυμιαζουν!!

    1. προφανώς δεν έχεις διαμαρτυρηθεί ποτέ και για τίποτα … δεν ισχύει αυτό που λες, πολλές φορές χωρίς να κάνει τίποτα ο κόσμος προχώρησαν σε χημικά, ξύλο και συλλήψεις … δεν έχει σημασία αν ο κόσμος που διαμαρτύρεται έχει δεξιό ή αριστερό πρόσημο ή αν έχει κάνει κάτι, όταν οι εντολές είναι να διαλυθεί η συγκέντρωση θα διαλυθεί … προφάσεις και δικαιολογίες πάντα υπάρχουν , επίσης μπορεί να δει κάποιος “μπαχαλάκηδες” να είναι δίπλα σε αστυνομικούς και μετά να μπαίνουν στην διαδήλωση και να ξεκινούν τα επεισόδια…

  2. Ποιον …ξυλοφορτωνουν χωρις να παραβιαζει τους νομους ρε εξυπνακηδες;;;; Ουτε τους κοπριτες που σπαζουν και ριμαζουν και καινε τα αυτοκινητα του κοσμου και πετουν Μολοτωφ και φωτοβολιδες , δεν δερνουν , γιατι τους εχει η Μπανανια δεμενα τα χερια!!! Και σεις αν σας συμβει κατι την Αστυνομια θα καλεσετε , αλλιως να την καταργησουμε και να γινουμε ζουγκλα!! Αντε απο δω περα κι’ εχει γεμισει η χωρα Εξυπνακηδες!!

    1. μόλις γίνει μία μαζική διαμαρτυρία η οποία έστω και λίγο πάει κόντρα στην κυβέρνηση ή σε αποφάσεις που έχουν έρθει από έξω προς υλοποίηση… δέρνουν και γέρους και γονείς με τα παιδιά και ρίχνουν χημικά και βρίζουν και ότι θες …αρκεί να διαλυθεί η συγκέντρωση…αυτές είναι οι εντολές, μην μπερδεύεις τους γνωστούς “άγνωστους” συνεργάτες του κράτους που προκαλούν “τυχαία” με δολιοφθορές για να δοθεί η αφορμή να ξεκινήσουν τα ματ να βαράνε… εδω και χρόνια το ίδιο κόλπο…

  3. αυτή με τα χέρια στις τσέπες φαίνεται να έχει “ανησυχίες” πολλές…

  4. Πήγαν τώρα τα π@@@ανάκια να πουλήσουν μόστρα. Οι τάπες του 1.50! Κομπλεξικοί οι κοντοί/ κοντές δίχως αύριο! Να δείξουν τι; Και οι άλλοι οι τεμπελοχανάδες αντί να προστατεύουν τον πολίτη στέκονται και πουλάνε μούρη! Αι να χαθείτε!!!

  5. Σιγά τι έκαναν ..ούτε πρόσβαλαν κάποια ούτε έβρισαν τίποτα .το ότι επειδή λόγω της δουλειάς τους,το οποίο είναι δεκτό, δεν είναι αρεστοί δε σημαίνει ντε και καλά ότι αυτό είναι κάτι ασχημο.υπαρχουν χίλια προβλήματα που αυτό είναι τίποτα.

  6. αυτούς τους κοπρίτες τους πληρώνει το ελληνικό δημόσιο..

  7. Ισραηλινες ειναι!!!! Γατακια οι αστρατευτοι ΜΑΤατζηδες μπροστα τους 2!!!! 2 χρονια θητεια σε εμπολεμη περιοχη!!!!

  8. Και να φανταστείτε αυτά τα μουνοπανά πάνε και δέρνουν πολίτες στο σύνταγμα.

  9. Ολα τα στραβα που συμβαινουν σ’ αυτη την χωρα δεν τα βλεπουν τα λιγουρια οι ραγιαδες;;;;;; Αυτο τους πειραξε;;;;; Αν πηγαν αυτες και στηθηκαν μπροστα τους , φταινε τα παιδια;;;;

Comments are closed.