Τουρκία: Έξι νεκροί και 34 τραυματίες στο τροχαίο δυστύχημα με τουριστικό

Κοινοποίηση:
tourkia-troxaio-

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 34 τραυματίστηκαν στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, όπου ένα τουριστικό λεωφορείο προσέκρουσε σε οδοφράγματα και ανατράπηκε στην επαρχία Aksaray της κεντρικής Τουρκίας στις 18 Οκτωβρίου.

Το ατύχημα συνέβη στη διαδρομή Aksaray-Άγκυρα γύρω στις 7 το πρωί.

Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 44 επιβάτες, αναχώρησε από τη δυτική επαρχία Balıkesir και κατευθυνόταν προς την περιοχή της Καππαδοκίας.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ο οδηγός του λεωφορείου κοιμόταν κατά τη διάρκεια του τραγικού ατυχήματος, αναφέρει ο ιστότοπος hurriyetdailynews.com.

«Το λεωφορείο πέρασε από δίπλα μου και στη συνέχεια άρχισε να στρίβει αριστερά και δεξιά. Άναψα τους προβολείς μου και έκρουσα την κόρνα», δήλωσε, τονίζοντας τις προσπάθειές του να αποτρέψει το περιστατικό.

«Κοιμόμουν και είχα δεμένη τη ζώνη ασφαλείας μου. Είδα το όχημα να αναποδογυρίζει», δήλωσε ο επιβάτης Ramazan Durmuş, αναπολώντας τις στιγμές του περιστατικού.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ali Yerlikaya ανήρτησε δήλωση σχετικά με το θέμα, σημειώνοντας ότι τρία από τα 34 άτομα τραυματίστηκαν, τα τρία παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response