08/07/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Τουρκία: Γιγαντιαία επένδυση 1 δισ. από την Κίνα για εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων – Η Ελλάδα επενδύει στα «μητροπολιτικά» καζίνο

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Σε μια τεράστια επένδυση προχωρά η Κίνα στην Τουρκία με την κατασκευή ενός εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Όπως αναφέρεται η επίσημη υπογραφή της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Η επένδυση συμφωνήθηκε μεταξύ του Τούρκου πρόεδρου Ρ.Τ.Ερντογάν και του Κινέζου πρόεδρου Σι Τζινπίνγκ μετά τη συνάντησή τους στο Καζακστάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ναι, αλλά εμείς έχουμε πράσινη ανάπτυξη. Έχουμε gay pride. Έχουμε καφετέριες και σουβλατζίδικα. Τί να τα κάνουμε τα εργοστάσια παραγωγής? Αφήστε να τα πάρουνε οι μπουνταλάδες οι Τούρκοι…
    Για την κατακαημένη Ελλάδα, μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος…

  2. Εσεις εχετε το τουρισμο βρε !!!!!! Ειστε η 10 τουριστικη δυναμη της Ευρωπης βρε. Και νομιζω 20η στο κοσμο? Κατι τετοιο. Αν κανετε και μερικα gay pride παραπανω θα εχετε και περισσουερους τουριστες. Θα κατεβειτε τουλαχιστον 2 θεσεις. Καλη διασκεδαση και αναβαθμειστε τη Μυκονο .Σας το συνιστω να γινει η παγκοσμια πρωτευουσα απο τα πουσταρια. Θα χεστειτε στο ευρω αλλα μη τα πιανετε και πολυ. Ξερετε εσεις. Αφηστε τους Τουρκους. Τι ξερουν αυτοι? Εκει εσεις δουλεια με τους πισωγλεντηδες.

  3. ποια εταιρια να ρθει στο ελαδισταν αφου οθ τυποι του κκε τους διωχνουν.μην τολμησετε τους λενε

Leave a Response