Τουρκία: Πυροβόλησαν στο πόδι παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Φενέρ μετά από εκπομπή για το Europa League

Κοινοποίηση:
20240927aw295939-0

Αμαυρώθηκε η νίκη της Φενέρμπαχτσε με 2-1 επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Europa League, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της, Σερχάτ Ακίν δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς.

Το περιστατικό συνέβη στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο Σερχάτ Ακίν, παλαίμαχος άσος της Φενέρμπαχτσε και νυν τηλεοπτικός αναλυτής, ανάρτησε φωτογραφία στα social media, τονίζοντας πως πυροβολήθηκε λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής για το Europa League.

Μετά το τέλος της εκπομπής για την πρεμιέρα της Φενέρ στο Europa League ο Ακίν έπεσε θύμα επίθεσης και πυροβολήθηκε στο πόδι.

Την είδηση ουσιαστικά γνωστοποίησε ο ίδιος, δημοσιεύοντας στο X μια φωτογραφία με το ματωμένο του πόδι και τη λεζάντα «Με πυροβόλησαν στο πόδι μετά την εκπομπή. Η τελευταία μου λέξη ήταν “Φενέρμπαχτσε”».

Προς το παρόν δεν έχει γνωστό τι ακριβώς έχει συμβεί, ποιοι ήταν οι δράστες και ποιο το background τους, ωστόσο ο Ακίν δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και η τουρκική αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Η Φενέρ καταδικάζει την επίθεση

Σε ανακοίνωση που έκανε ο σύλλογος αναφέρει: «Καταδικάζουμε την ένοπλη επίθεση στον πρώην ποδοσφαιριστή μας Σερχάτ Ακίν. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Αναμένουμε από τους δράστες να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατό»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response