Τουρκικά ΜΜΕ: Σύλληψη Ελληνίδας στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης για διακίνηση μεταναστών

Κοινοποίηση:
turkey

Σύλληψη Ελληνίδας υπηκόου στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης υποστηρίζουν τουρκικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την τουρκική “Σαμπάχ” η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης έπιασε επ’ αυτοφώρω Ελληνίδα υπήκοο, την οποία ονομάζει Παρασκευή Γ., και την χαρακτηρίζει διεθνή διακινήτρια μεταναστών.

Όπως αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα και μεταδίδει το newsbomb.gr, η αστυνομία της Διεύθυνσης του Αεροδρομίου Sabiha Gökçen, που συνδέεται με την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης την πρώτη μέρα του Eid al-Adha, συνέλαβε την διεθνή λαθρέμπορο μεταναστών Παρασκευή Γ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΟΤΙ και να εχει γινει διακινητης λαθρομεταναστων ειναι ο ΤΟΥΡΚΟΣ. ειναι και εισβολεας και κατοχικη δυναμη στην κυπρο ΜΑΣ. ΟΜΩΣ οσο αφορα την κυπρο εδρασε και δρα μεσω ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ μαζι με λεβεντες ευρωπαιους και λοιπους ελεηνους. νατο θυμαμαστε

  2. Φαίνεται δεν έσταξε “λάδι” σε κάποιο τροχό της τουρκικής “βιομηχανίας” που παράγει προσφυγόπουλα και τώρα θα το πληρώσει ακριβά! Δεν πειράζει, οι προδότες και οι προδότριες είναι πάντα καλό να πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα. Καλό ξεκ…σμα!

  3. Ο μεγαλυτερος διακινητης μεταναστων παγκοσμιως παντως ειναι ο γυφτο-σουλτανος ο Ταγιπ, με Turkish Airlines ερχονται ακομη και απο το Τιμπουκτου για να τους αφησει μετα στα Ελληνικα νησια.

  4. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΈΦΩΝΟΥ!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΦΙΚΙΝΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ!!!!

  5. τώρα να γελάσω ή να κλασω…είπε ο γάιδαρος τον πετινο κεφάλα,θα μιλήσει η τουρκιά που έχει την πρωτιά σε ο,τι υπάρχει σε λαθραίο!!!

Leave a Response