Τους “έμπλεξε” ο Άδωνης! «Ναι» της ΝΔ στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη

Κοινοποίηση:
ΤΕΜΠΗ

Υπέρ της πρότασης του ΚΚΕ για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών θα ψηφισει η ΚΟ της ΝΔ, όπως έκανε γνωστό κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Όπως είπε, το κυβερνών κόμμα επιφυλάσσεται για το περιεχόμενο της πρότασης και όσα λέει», όμως θα ψηφίσει υπέρ «επειδή συμφωνούμε ότι είναι σημαντικό να γίνει αυτή η συζήτηση στην Βουλή στο πλαίσιο της διαδικασία συνολικά της εξεταστικής επιτροπής και η διερεύνηση να ξεκινήσει, όπως λέει, η πρόταση από το 1997 και εντεύθεν».

«Οι θέσεις οι δικές μας και όσα έχουμε να πούμε θα διατυπωθούν στην διάρκεια της διαδικασίας», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Μαρινάκης υπενθύμισε δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι πρέπει να προσέχουν πολύ το σύνολο των στελεχών στις διατυπώσεις τους γιατί υπάρχει πολλές φορές ο κίνδυνος της παρερμηνείας.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «και σήμερα ο υπουργός το είπε αυτό και ανέλαβε την ευθύνη για την δήλωση, η οποία παρερμηνεύθηκε». «Το ξεκαθάρισε και έδωσε και σχετική απάντηση από το πρωί, στην οποία σας παραπέμπω», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς εάν τον καλύπτουν οι δηλώσεις αυτές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: «Ο κ. Γεωργιάδη ζήτησε συγγνώμη για την αποστροφή του λόγου του. Υπήρξε σίγουρα και μία απόδοση του λόγου του διαφορετική, το ξεκαθάρισε αυτό, έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις, αποκατέστησε αυτό το οποίο είπε και νομίζω ότι έχει σημασία να προχωρήσει αυτή η συζήτηση και να δοθούν οι απαντήσεις για τις διαχρονικές ευθύνες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μην μασατε χορτο.Η κομπινα που στησανε Κουτσουμπας και Μητσοτακης,ειναι πασιφανης.Γινεται εξεταστικη,κανει ο Κουλης ο,τι θελειβγαινουν λαδι οι δολοφονοι και κλεινει η υποθεση.Αντε να καταδδικαστει ο Σπριντζης.Για να μας εξηγησει καποιος,πώς κυνηγας μετα τον δολοφονο στα δικαστηρια,εφ’οσον θα τον αθωωσουν τα ρεμαλια;

Comments are closed.