Τους έπιασε τρέμουλο πάλι με τον Κασιδιάρη και τους “Ελεύθερους Αθηναίους”! ΔΕΙΤΕ τι έκανε ο “δημοκράτης” Μπακογιάννης και το δημοτικό συμβούλιο!

Κοινοποίηση:
kasidiari

«Όχι» στην παραχώρηση δημοσίου χώρου για την τοποθέτηση περιπτέρων στον Κασιδιάρη

Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων αποφάσισε να μη δοθεί δημόσιος χώρος για εκλογικά περίπτερα και δωρεάν διαφημιστική προβολή στον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε να μη διατεθεί κοινόχρηστος χώρος για την εγκατάσταση εκλογικών περιπτέρων και να μη δοθεί η δυνατότητα δωρεάν προβολής στα διαφημιστικά πλαίσια, στις στάσεις των λεωφορείων.

«Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, πέρα από ιδεολογίες και παρατάξεις, λέει σταθερά “όχι” στη ρητορική του μίσους και στην προπαγάνδα των ναζί. Η Αθήνα είναι η πόλη της Δημοκρατίας και δεν χωράει τον φασισμό, ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε πως «η λαϊκή ετυμηγορία θα το επιβεβαιώσει σύντομα».

Από τη δική του πλευρά, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων, Βασίλης Κορομάντζος, τόνισε «Θα βρισκόμαστε σθεναρά απέναντι σε κάθε προσπάθεια στρέβλωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών και πλησιάζει η ώρα της οριστικής καταδίκης και από τη Δικαιοσύνη. Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων θα είναι πάντοτε ανάχωμα σε κάθε φασιστικό μόρφωμα».

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη διαδικασία για την απαγόρευση δωρεάν προβολής και χρήσης κοινόχρηστου χώρου είχε ακολουθηθεί και στις δημοτικές εκλογές του 2019.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Κάνουμε εμετό με την “δημοκρατία” σου Μπακογιάννη. Είσαι ο πιο άχρηστος δήμαρχος που
    έχει περάσει από τον Δήμο Αθηναίων.
    Με τις ενέργειές σου, έχεις πιάσει πάτο. Λευτεριά στον Κασιδιάρη, μόνον αυτόν εμπιστευόμαστε.!

  2. Τα αποτελέσματα των εκλογών θα τα βγάλει η Σινγκιουλαρ Λοτζικ?

  3. Ρε μαλάκα μπακογιάννη, οι αριστεροί σού σκότωσαν τόν πατέρα. Γιατί τού γλύφεις πατόκορφα; Γλύφτη τών αριστερών καί τών ισλαμιστών!

    1. Εδώ κάνεις λάθος φίλε….τόν πατέρα του τόν σκότωσε ο παππούς του ο γνήσιος ναζί Μητσοτάκης….!!!!

  4. Θέλω να ρωτήσω. Εφόσον δεν αφήνουν να στηθει περίπτερο η διαφημιστικά. Και ο Ηλίας Κασιδιαρης κάνει τα νόμιμα και κερδίζιε τη Δικη οπως γίνεται συνηθως. Τότε ποιος πληρώνει για ολα αυτά που δεν έγιναν. Πχ το 2019 τι εκανε ο Ηλιας που δεν τον αφήσαν; Εγιναν μυνησεις; Και αν κερδισε τι αποτελεσμα είχε. Πληρωσε ο Δημος κατι; Εμεις Δηλαδή;

  5. Apartheid by Ντορογιός! Πώς έκαναν στην Νότιο Αφρική οι λευκοί έγραφαν στα παγκάκια “όχι μαύροι”, κάπως έτσι και το βλαμμένο αυτό παιδί. Βέβαια με αυτούς που ξεκαναν τον μπαμπά του (και τα παιδιά στην Μαρφιν) θα μιλούσε θα τους συγχωρούσε, όπως είχε πει τότε για τον Κουφοντίνα,αλλά ως άκυρος έφαγε άκυρο απ’τον γιό του Κουφοντίνα.

  6. Το κατάντημα τους είναι ότι Μπακογιάννης και κεερφα δίνει μαζί. Αφήνει το κεερφα και τον Ανταρσυα των λαθρομεταναδτών που βγάζουν ανακοινώσεις ότι το Ελληνικό κράτος έκαψε τους παράνομους λαθρομετανάστες στον Έβρο. Όλοι Ηλία ή λαθρομετανάστες με Μπακογιάννη και κεερφά! Διαλέξτε Έλληνες τι Αθήνα θέλετε.

  7. Αμάν, βρε Κασιδιάρη! Πότε πια θα βγείς από την φυλακή? Μπουχτίσαμε με τους ηλίθιους γλυκανάλατους!!

    1. Οσο βλεπουν τη ρευμα εχει στιν κοινωνια τοσο θα τον εχουν στιν φυλακη οι δημοκρατες χα χα..

  8. Ακόμα και τους χαρακτηρισμούς και τις έννοιες που εμπεριέχονται σε αυτούς όπως βολεύονται τους χρησιμοποιούν. Μιλάς για Ελλάδα, για ορθοδοξία, για κανονική οικογένεια, για δικαιοσύνη και εφαρμογή των νόμων είσαι φασίστας. Υποχρεώνεις το λαό σου να βάλει μάσκες σαν τους σκύλους, να κάνει εμβόλια σαν τα γελαδια, να χάσουν άνθρωποι τη δουλειά τους, φωνάζεις τους ναζιστές μέσα στη Βουλή, κανεις απευθείας αναθέσεις για να πάρεις μίζα και πολλά άλλα και ονομάζεσαι δημοκράτης. Αφήστε επιτέλους τον κόσμο να κρίνει χωρίς εμπόδια, χωρίς χτυπήματα κάτω απ’τη μέση, με ίση και ίδια μεταχείριση όλων να δούμε. Αυτό είναι δημοκρατία όλα τα άλλα είναι φοβία καθεστώτος. Ακούτε τη λέξη πατριώτης και αρρωσταινετε ανθελληνες. Το ΌΧΙ που γιορτάζουμε ποιος το είπε ρε λαμόγια, κότες λυρατες, ένας πατριώτης που ήταν φασίστας κατά την ιδεολογία του. Ε και λοιπόν; Απέδειξε ότι τελικά δεν έβαλε τίποτα πιο πάνω απ’την πατρίδα του.

  9. Δεν χρειάζεται περίπτερο σε δημόσιο χώρο ο Ηλίας,γιατί πολύ απλά είναι μέσα στην καρδιά κάθε Αθηναίου,κάθε Έλληνα,κάθε Κυπρίου.
    Δεν ξέρω τι εννοούν με τον όρο Δημοκρατια;; Δεν το κατάλαβαν ότι όλοι τους έχουν πάρει χαμπάρι.???ποια Δημοκρατία ρε κλευτη Μπακαλογιαννη??την Δημοκρατία των γυφτων των απατεώνων των ισλαμιστων της Αθήνας,αν αυτή εννοείς τότε να την βάλεις μην πω που. Ο νοών νοειτο

  10. χουντα και λογοκρισια δε ζητανε οι χουντικοι? ας τη γευτουνε λοιπον

    1. Γουστάρω! Έτσι θα έχει πιο πολύ γλύκα το γλέντι που θα σας κάνει ο Ηλίας μας!!! Σιγά μην έχει ανάγκη τον Ντορογιό και τους γλείφτες του!

  11. ”ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ”
    Μην ξεχνάτε, πως ο Μπακογιάννης εκλέχθηκε Δήμαρχος Αθήνας με 75% Αποχή και 25 % Συμμετοχή. Δηλαδή, το 40% που πήρε συν-πλην -το πήρε από το 25% που συμμετείχε στην Εκλογική διαδικασία. Πέρα ως πέρα παράνομος. Και δεν είναι ο Μόνος…Υπάρχουν κι άλλοι Δήμαρχοι οι οποίοι εκλέχθησαν έτσι. Γι’ αυτό πάμε κατά Διαόλου ως Κράτος.

  12. Ρε μλκς δεν είστε βασιλιάδες. είστε τα παιδιά του δρακουμελ και τα τσιράκια ξένων συμφερόντων. Με λαμογιες και ελεεινούς υπηρέτες (δες Αγοραστό) καταστρέψατε, κλέψατε,προδώσατε και γλυκαθήκατε τόσο που έχετε γαντζωθεί στις καρέκλες και βγάζετε όπλα αν πάνε να σας ξεβολέψουν. Δεν είστε διάδοχοι είστε απατεώνες που εξαπάτησαν και τρέμουν έναν Έλληνα που όλα δείχνουν είναι ο επόμενος ηγέτης και έχει την αποδοχή της πλειοψηφίας του λαού, πλεον ακόμη και αυτών που είχαν πιστέψει στην λασπολογία σας. Είστε ναζί και φασίστες και οι πράξεις που κάνετε σας επιβεβαιώνουν, μόνο στο σπίτι μας δεν δίνουμε χώρο χαζούλη Μπακογιαννη

  13. Ποια δημοκρατία έχουν ήδη καραμέλες οι αρχιφασιστες του δήμου Αθηνών?Το μόνο που κάνεις γιε μπασταρδε είναι να σπέρνεις μίσος είδαμε αρχιφλωρε πόσα έφτιαξες στην Αθήνα ο Αθηναίος πολίτης ας αφήση μια φορά το ρουσφέτι το ραγιαλικι εάν θέλει να ξεβρωμιση3 η Αθήνα μόνο ο Ηλίας μπορεί ας ξυπνηση αυτός ο Μάλακας λαός και να στείλη τα δεξιοκουμουνια στο καλάθο των αχρήστων ψήφο στον Ηλία Κασιδιάρη από την πρώτη Κυριακή να πάρει τον δημο

  14. Οχι στους ναζιστές λέει , ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

  15. «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»

    1. Και είναι λέει δήμαρχος στην Αθήνα που γεννήθηκε η δημοκρατία. Αλλά ξεχνάει τους κανόνες της. Εγώ το φωνάζω είτε αρέσει είτε όχι, μόνο με Θοδωρή ή Ιωάννη ή Γιώργη θα στρώσουν όλοι αυτοί. Κλαρίνο όλοι και ούτε μαγκιές, ούτε μαλακίες γιατί αλλιώς τα ραδίκια ανάποδα με συνοπτικές διαδικασίες.

  16. Με αυτές τις ενέργειες, αποδεικνύουν ότι δεν πιστεύουν στην κρίση του λαού…. Αφήστε ρε λαμόγια να αποφασίσει ο λαός ποιος θέλει να τον εκπροσωπήσει…

    1. Ποιος λαός ρε βλήμα…εσύ και άλλοι δύο τον θέλετε

  17. Ο/Η " Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων θα είναι πάντοτε ανάχωμα "... λέει:

    Ιδιαίτερα τα αναχώματα στην Πανεπιστημίου.
    Ποτε ρε μουνιά θα σταματήσετε το σκάψιμο ηλίθιοι μαλάκες;
    Ηλθε η ώρα : ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.
    Και τοτε θα δουμε ποσα λεφτα εδωσες να σκαβεις αλογιστα ηλίθιε, που δε μπορεις να περπατησεις στην Αθηνα απο τις τρυπες στα πεζοδρομια και περιμενεις καμια εταιρια να σου δωσει μιζα να τα φτιαξει, αλλα δε σου κανει να κανεις τιποτα καλο, μονο αχρηστες τρυπες και να μασας λεφτα ΚΛΕΦΤΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

  18. Τον φοβούνται τον Ηλία,ακούνε το όνομά του και τρέχουν να κρυφτούνε στις τρύπες τους,δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν πολιτικά ,δεν έχουν επιχειρήματα

  19. ΤΟ ΜΊΣΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΈΝΑ ( ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΉΜΑ), ΨΆΧΝΟΥΝ ΑΌΡΑΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΎΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΟΊ ΆΝΘΡΩΠΟΙ.
    .
    ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ, ΕΜΕΤΙΚΆ ΚΑΤΑΚΆΘΙΑ ΠΑΛΑΙΌ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΛΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ .

  20. Πέτυχα ένα βιντεο με τον Καρατζαφέρη και λέει ότι με αυτά που κάνουν ηρωοποιούν τον Κασιδιάρη.Αφήστε τον λέει να κατέβει και να πάει να ξεφτιλιστεί.Θα ξεφτιλιστεί που θα πάρει τουλάχιστον 10-15%;Μιλάμε για μεγάλο νούμερο ο παππούς.

  21. Ας φτιάξουν φειγ βολαν και να τα μοιράσουν σε όλα τα γραμματοκυβώτια ωστε να ενηνερωθούν και αυτοί που δεν ασχολούνται με το ίντερνετ και παρακολουθούν τα βρωμοκάναλα. Έτσι θα γνωρίζουν ότι κατεβαίνει για τη δημαρχεία και οι άλλοι ας βάλουν τα περίπτερα εκεί που ξέρουν. Ενημέρωση από πόρτα σε πόρτα.

  22. Κύριοι δημοκράτες της ψευτιας η απαγόρευση και μονο που επιβαλλεται ειναι φασιστηκη κινηση ναζισμού

  23. Η Αθήνα είναι η πόλη της Δημοκρατίας ;;;;;
    Απο ποιους Δημοκρατες;;;;
    Απο εσας;;; Αχαχαχαχαχα

  24. Μπραβο τσοπανη! Μητσοτακηδες δοσιλογοι των Φριτς υποστηρικτες των συμφεροντων τους! Καταστρεψατε τη χωρα πληρως και μετα ο Κασιδιαρης ειναι ναζι! Κοφτε τη καραμελα μαγαρες της δημοκρατιας! Αλλαχτε και λιγο το επικοινωνιακο τροπαρι! Ο Λιακος απλα ειναι Ελληνας Πατριωτης! Οτι και να κανετε θα τον γευτειτε συντομα! Ενισχειστε τον κι αλλο με τις “δημοκρατικες” σας αντιδρασεις!

    1. Ακριβώς όπως τα λες, γιατί για να κριθεί κάποιος πρέπει να έχει περάσει από θέσεις ευθύνης, να ήταν στην εξουσία, να έχει ιστορία πίσω του δηλαδή τι ενέργειες και τι δραστηριότητες έκανε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Η ιστορία των Μητσοτάκηδων είναι γνωστή δεν αλλάζει και δεν αμφισβητείται. Τώρα αν πολλοί δεν την ξέρουν ή κάνουν ότι δεν γνωρίζουν ευκαιρία να διαβάσουν. Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους,τα λόγια τα παίρνει ο άνεμος.

  25. Δεν παρατατε ρε αυτο το τροπαριο περι φασιστων και ναζισμου , αντε ξευτιλες ψευτοδημοκρατες του κ@λου , που χρησιμοποιητε βρομικα μεσα για να κερδισετε τις εκλογες!! Ο Λαος αποφαδιζει , οχι εσεις λαμογια!

  26. ο βελοπουλος να παει να δωσει αλοιφες σε ολους αφου ειναι τραλαλα ολοι τους αυτες της μερας και της νυχτας ολοι τους με τον Κασιδιαρη τα βαζουν εσυ δημαρχακο κοιτα να καθαρισεις οσο εισαι δημαρχος την αθηνα που την εκανες σαν τα μουτρα σου και ασε τον Ηλια στην ησυχεια του λαμογια του κερατα με την προδοτικη φαμιλιοσυμμορια σας

  27. Η Δημοκρατία τους δεν έχει αδιέξοδα, όποιον δε μπορεί να αντιμετωπίσει με επιχειρήματα τον βάζει φυλακή.
    Μπ@κογιάνη ο αδερφός σου έβαλε τους ναζί του τάγματος “αζόφ” στην Ελληνική βουλή και τους χειροκροτούσε, επίσης γράψε στο google “γκεστάπο” και θα δεις τον παππού σου αγκαλιά με τα “ςς”, άιντε ανόητε δήμαρχε της Singular που θα μιλήσεις εσύ για φασισμό αρχιφασίστα.

  28. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ κοινόχρηστος χώρος για την εγκατάσταση εκλογικών περιπτέρων και δωρεάν προβολή στα διαφημιστικά πλαίσια, στις στάσεις των λεωφορείων. Ο ΦΟΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ !!!!!!!!!!!

  29. Μονο με Δημαρχο Κασιδιαρη θα ξεβρωμισηη η Αθηνα ολοι η Αθηνα μαζυ σου φιλε και πραγματικο Ελληνα και Πατριωτη και Οχι ιμιτασιον ο Ντορογιος να παει εκει που του αξιζει Φιλε Κασιδιαρη εχεις πολλους εχθρους απο τα μικροτερα καναλια και πρωτο και καλυτερο το καναλι του βελοπουλου μαζυ με τα μεγκαλα !!!!!!

  30. ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΡΛΑΥΤΗ (ψαξε να βρεις τι σημαινει αυτο)
    1 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΠΕΡΟΠΤΕΡΑ ΣΟΥ,
    2. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ
    ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΠΩΣ @@@@@ΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
    ΥΓ και ναξερες κουτορνίθι που είναι το σπίτι μου……..θακλαιγες καρλαυτάκο μου!!!!!!! ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ….ΠΙΣΤΑ

  31. Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο από τους “δημοκράτες “νεοναζί” του σάπιου κατεστημένου.

  32. Ο Σπινος που λιβανίζει τον Βελοπουλο στο δελτίο έλεγε οτι ο Κασιδιάρης παίζει το παιχνίδι του Μπακογιάννη για να επανεκλεγεί.Γιατί δε κατεβάζει ο σωτήρας Βελοπουλος ή τα άλλα κόμματα να τον ρίξουν;Γελάει ο κόσμος.

    1. ο σπινος και ολο το συστημα βελοπουλου παιζουν βρωμικο παιχνιδι. ο σπινος εκθειαζε τη κλαπα και τη λεπενιωτη στην εκπομπη του καψαμπελη 2 δικαστικους μεσα απο το συστημα που εφτασαν στην κορυφη του δικαστικου σωματος επι καθεστωτος μητσοτακη μονο και μονο επειδη εβαλε φυλακη τον κασιδιαρη.

      1. Και να φανταστείς ο Σπίνος ήταν υποψήφιος με τη ΧΑ παλιότερα.Τη γύρισε τη μπιφτέκα τώρα.

        1. Τι σιχαματα που είναι μερικοί ρε φίλε!!
          Από το επίθετο καταλαβαίνεις τι μλκοπιτουρας είναι !!!

  33. Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων ..
    ……………………………………………………………
    Hλια εισαι εσυ με τους Ελληνες εναντια στους ανθελληνες….

    τα αριστερα σκουπιδια μαζι με το καθυστερημενο της Ντορας…..
    ΗΛΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Comments are closed.