Τους έφυγε μέσα από τα χέρια! Συναγερμός! Απέδρασε επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός από Α.Τ Ομονοίας! Μεγάλο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του

Κοινοποίηση:
1

Ένας 28χρονος Αλβανός ο οποίος είχε συλληφθεί για κλοπές δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να ξεφύγει από τα χέρια αστυνομικών.


Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες έβγαλαν τον 28χρονο από το περιπολικό προκειμένου να τον οδηγήσουν στα κρατητήρια του Α.Τ. Ομονοίας. Όμως, δεν του φορούσαν χειροπέδες. Ο νεαρός τους έσπρωξε και έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. κοπρόσκυλα μπατσονια κάποτε τους σεβόμουν ο. ως με συμπεριφορές που είδα στο βίο μου τους σιχάθηκα! Περισσότερο μάλιστα κι απ ότι τους σιχαίνονται οι αναρχικοί!
    Σε ηλικία 25 χρόνων άνοιξα επιχείρηση μπήκα μέσα κσι είχα οφειλές στο ΤΕΒΕ και στη συνέχεια έβγαλαν ένταλμα σύλληψης.
    Λοιπόν.. με φύλαγαν 10 άτομα μέσα στο τμήμα λες και ήμουν κανένας μεγάλο εγκληματίας κι ας μην είχα δώσει ποτέ δικαίωμα ούτε για κλήση!
    Ουστ κοπρόσκυλα!

  2. ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ !!!!ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΝΤΟΥΓΡΟΥΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ???? ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!!

  3. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΗΤΑΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Κ Τ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ!

  4. Ναι Καλά μας επεισαν τώρα.. άχρηστοι , να απολυθούν άμεσα..

Comments are closed.