Τους “αδειάζει” ο Μπριατόρε! “Έχω μια απλή προστατίτιδα” λέει μέσα από το νοσοκομείο που ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
flavio_briatore

O Φλάβιο Μπριατόρε, πρώην επικεφαλής της ομάδας Formula 1 της Renault, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους “ακυρώνοντας” την ανακοίνωση του νοσοκομείου ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Corriere della Sera από το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται, ο Μπριατόρε είπε πως… «έχω μόνο σοβαρή προστατίτιδα. Την Κυριακή το απόγευμα πήγα στο Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο και ξεκίνησε η νοσηλεία μου. Ενώ ήμουν εδώ, έκανα τεστ για κορωνοϊό και δεν ξέρω ακόμα αν είμαι θετικός. Ίσως και να είμαι… με τους ανέμους που πνέουν στη Σαρδηνία!» πρόσθεσε.

«Είναι μια φλεγμονή του προστάτη και σχεδόν τίποτα άλλο, αλλά νιώθω καλά, πολύ καλά» ολοκλήρωσε τη δήλωσή του στην ιταλική εφημερίδα.

«Είναι θετικός…» ανακοίνωσε το νοσοκομείο

Το πρωί της Τετάρτης, πάντως, το νοσκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Μπριατόρε, ανακοίνωσε πως το τεστ του Ιταλού επιχειρηματία βγήκε θετικό. «Ο κύριος Μπριατόρε εισήχθη στο νοσοκομείο μας για διαφορετική αιτία από την Covid-19. Έκανε το τεστ που προβλέπεται για πολες τις εισαγωγές, το οποίο βγήκε θετικό και έχει τεθεί σε απομόνωση» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: