Τους αποκαλεί…! Βράζει ο κόσμος με τις ανταποκρίσεις του Μανώλη Κωστίδη στον ΣΚΑΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maxresdefault

Εξοργίζει του τηλεθεατές του ΣΚΑΙ ο Μανώλης Κωστίδης, ο οποίος εξακολουθεί να αποκαλεί τους βάρβαρους εισβολείς στα Ελληνοτουρκικά σύνορα πρόσφυγες και μετανάστες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Δυο Αφγανούς ρώτησε και οι δύο μιλούσαν άπταιστα τουρκικά…
    χαχαχαχαχα

  2. Τελικα ρε παιδια……..Κωστιδης είναι Η Πουστιδης ;

  3. Μα γιατι βιαζεσται απο εκει ειναι οχι απο εδω,και μας λεει την αληθεια με πλαγιο τροπο ολοι μιλανε τουρκικα και ειναι απο αβγανισταν,τι αλλο να πει για να καταλαβεται οτι κινδυνευει κιολας,αλλα δεν υπαρχουν συριοι στο βιντεο,μονο βαλτους απο τον ερντογαν εχει γυρο του…

  4. μαλακα κωστιδη προσεξε τ.μαλακιες μας αραδιαζεις γιατι θα σ γαμησουν τ κωλοτρυπιδα στην ελλαδα και θα στραβοπερπατας απο τα ασαλιωτα γαμησια π θα σ ριξουν οι ελληνες προδοτη

  5. ολοι οι δημοσιογραφοι των καναλιων ετσι τους αποκαλουν γιατι δεν εχουν τσαγανο να πουν λαθροεισβολεις η απο εβρο η απο τα νησια ειναι πουλημενα ανδρικελα

  6. Απορώ με κάποιους που που όχι μόνο βλέπουν αλλά πιστεύουν κιόλας αυτά που ακούνε.
    Όλα ωρέ λεβέντες είναι κατευθυνόμενα και όλα είναι στημένα για να ακούει ο όχλος.Δηλαδή τα πρόβατα.

  7. Εχει καταφερει να κανει ρεπορταζ μεσα απο την Τουρκια ,επειδη μιλαει απταιστα Τουρκικα. Τι θελατε να κανει να βριζει τον οχλο ? Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειναι Τουρκος.,και του ανοιγονται..Χιο τουλαχιστον αστοχο το να στρεφεις τον κοσμο εναντιον του. Κανει τη δουλεια του ,και κραταει οσο μπρει τις ισοροπιες για να μην τον παρουν με τις πετρες.

    1. Η ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ Η ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΙΟΣ ΣΡ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ ; ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΡΏΜΙΚΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

  8. Μην είστε μαλακες.ο ανθρωπος κάνει ρεπορτάζ μέσα στην Τουρκία.κ είναι ο καλύτερος ανταποκριτής εκεί μέσα.κ ελληναρας πραγματικός.για να μπορεί να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του κ να μας παρέχει σωστή ενημέρωση από την εχθρική χώρα ( πράγμα εξαιρετικά σημαντικό) πρέπει να μιλά καμία φορά την ορθοπολιτικη γλώσσα.

  9. ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ
    ΑΛΛΑ!
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ!
    ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.

    1. Τα έγραψες.Ειναι Τούρκος υπήκοος και τα ρεπορτάζ του φωνάζουν από μακριά………..Ρουφιάνος και πράκτορας των Μογγόλων……

  10. ΚΑΡΑΦΛΟ ΨΕΥΔΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

  11. Επιτέλους, δεν αντέχουμε άλλα φερέφωνα εχθρικών δυνάμεων….

  12. Παρακολουθώ από χτες,τον κύριο Κωστίδη,ο οποίος γνωρίζει μόνο τουρκικά,να μιλά σε Αφγανούς,Ιρακινούς και Πακιστανούς,κι εκείνοι να τον καταλαβαίνουν και να του απαντούν.Η συνεννόηση φτάνει να γίνεται σε καλό επίπεδο.Άρα,τουρκικά γνωρίζουν να μιλούν και άλλοι λαοί,όχι μόνο γειτονικοί της Τουρκίας.Και πάντα μιλούμε γιά νεαρά άτομα που μάλλον δε γνωρίζουν να μιλούν μόνο τη δική τους γλώσσα,ή μαθαίνουν επίτηδες τουρκικά στις χώρες τους,όπως εμείς μαθαίνουμε αγγλικά,ή ακόμα χειρότερα,η Τουρκία έχει χρηματοδοτήσει αυτές τις σπουδές.Και επειδή αυτοί είναι μέχρι 20-25 ετών,αυτή η εκπαίδευση έχει ξεκινήσει από τα χρόνια του Ερντογάν.
    Δεν έχω ακραίες απόψεις,αλλά,έτσι επαληθεύονται μερικοί εδώ μέσα,ότι όποιος μικρομάθει,δε γερονταφήνει. Αυτοί οι νέοι,θα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της Τουρκίας στον κόσμο,όπως εμείς είμαστε του Ε.Βασιλείου και των Ε.Π.Αμερικής.

  13. O Πουστιδης ειναι γνωστος τουρκοπρακτορας ρε παιδια…

  14. Γ@μω το σπίτι σου καραφλομ@@νι. (Με σεβασμό στους καράφλες)

  15. Αγαπητέ Στέφανε,

    Παιδιά Προσέξτε στο Βίντεο τις Φάτσες των Αποκαλούμενων Προσφύγων, Κατατρεγμένων και Απελπισμένων Ανθρώπων. Για παράδειγμα, και Αυτός που Μιλά με τον Κωστίδη, Αλλά και Αυτός που Ήταν Πίσω και στα Αριστερά με το Μαύρο Μπουφάν, πιο Πολύ για Εγκληματικές Φυσιογνωμίες Μοιάζουν παρά για Κατατρεγμένοι και Απελπισμένοι.

    Όσο για τον Κωστίδη, τι να Πεις, Ντροπη του να Κάνει Λόγο για Πρόσφυγες που ΔΕΝ Είναι σε Καμία Περίπτωση. Και εάν Παρατηρήσατε, Απέφυγε να Απαντήσει σε 2 Ερωτήσεις, και ΔΕΝ Είναι Καθόλου Τυχαίο:

    1. Ότι εάν Γνωρίζουν οι Λαθρο-Μετανάστες ΠΩΣ Όσοι Κατάφεραν και Πέρασαν στο Ελληνικό Έδαφος, Συνελήφθησαν από τις Ελληνικές Αρχές, και Καταδικάσθησαν σε 4 Χρόνια Φυλάκιση ΧΩΡΙΣ Αναστολή και 10.000 Ευρώ Πρόστιμο

    2. Ότι ΔΕΝ Βλέπουμε Όπως Είπε ο Οικονόμου Μετανάστες από τη Συρία

    Όλοι Αυτοί Φεύγουν από τις Χώρες τους Εξαιτίας του Κοινωνικού Αποκλεισμού, της Φτώχειας και των Κοινωνικών Ανισοτήτων ( ή Κάποιος θα Είναι Πλούσιος, ή θα Είναι Όχι Απλά Φτωχός, Αλλά Εξαθλιωμένος ) που Υπάρχει στις Μουσουλμανικές Χώρες, και Έρχονται στην Ευρώπη για Ένα Καλύτερο Μέλλον.

    Όμως Αυτό Είναι Αδύνατο να Γίνει, Διότι Αυτοί οι Άνθρωποι ΔΕΝ Έχουν Καμία Διάθεση Προσαρμογής στη Χώρα που τους Φιλοξενεί και Δημιουργούν Πολλά Προβλήματα σε Όλες τις Τοπικές Κοινωνίες. Όλοι Αυτοί Θέλουν οι Άλλοι Λαοί να Προσαρμόζονται στο Μουσουλμανικό Δίκαιο και Προσπαθούν να Επιβάλλουν το ΙΣΛΑΜ, τα Δικά τους Έθιμα, Συνήθειες και Αξίες.

    Για Αυτό και η Ευρώπη ΔΕΝ τους Θέλει, η Ευρώπη Είπε Ξεκάθαρα Όχι στην Μετανάστευση ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ από το 2015 και Έκλεισε τα Σύνορα.

    Και ο ΣΥΡΙΖΑ Μιλά για Διεθνοποίηση του Ζητήματος, και ότι το Θέμα Είναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ και η Ευρώπη να Αναλογισθεί τις Ευθύνες της. Για Ποιες Ευθύνες Κάνει Λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ; Καθόλου Ευρωπαικό ΔΕΝ Είναι το Ζήτημα, παρά ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. …κατσε στο Italy σου ρε Ιουδα Ισκαριωτη που για 30 Αργυρια χαρισες την χωρα σου στους ξενους, ενω εσυ οπου φυγει-φυγει για το χρημα και την καριερα… Καριεριστα…
      Ευτυχως που Γνησιοι Ελληνες παραμενουν στον τοπο τους ξαι δεν σηκωνονται να φυγουν οπως οι προβατινες σαν εσενα… Διαφορετικα σημερα δεν θα υπηρχε Ελλαδα, Προδοτη, ε Προδοτη, και εσυ και ο Τακης απο Αυστραλια…

      1. Σκέφτηκες καθόλου ότι ένας από τους λόγους που ο Άγγελος κ ο Τάκης φύγανε είναι ότι δεν άντεχαν την προοπτική της συνύπαρξης μαζί σου?

        1. Τι να Πεις ρε Φίλε, εδώ η Ελλάδα Κινδυνεύει και Αυτός Είναι στην Κοσμάρα του.

          Άγγελος από Μιλάνο

      2. ΔΕΝ Σταματάς ρε Ηλίθιε τις Ανοησίες Αυτές τις Ώρες που Κινδυνεύει η Ελλάδα; Όλο για Προδοσίες Γράφεις και Άλλες Μπούρδες. Σου Λέει Τίποτα η Έκφραση, ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ, ή σου Είναι μία Έννοια ΕΝΤΕΛΩΣ ΆΓΝΩΣΤΗ;

        Ο ΕΧΘΡΟΣ της Ελλάδος Είναι η Τουρκία που ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ ο Οποίος Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για Όλο Αυτό που Συμβαίνει Σήμερα Αναφορικά με το ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

        Σου Έχω Απαντήσει Ξανά στο Σχόλιό σου περί Προδοσίας. Εσύ Μπορεί να Είσαι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ και να Απολαμβάνεις τη ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, Αλλά ΔΕΝ Είναι Όλοι Έτσι. Ας Είχε τη Δυνατότητα η Ελλάδα να Κρατήσει Εμένα, Όπως και Άλλα Παιδιά που Έφυγαν για το Εξωτερικο, Διότι ΔΕΝ Είμαι ο Μοναδικός, με το Βιογραφικό που Διαθέτω, και ΔΕΝ Είχα Κανένα Πρόβλημα να Παραμείνω Ελλάδα. Σου το Έχω Ξαναγράψει, Αποκαλώντας Προδότη Εμένα, Αποκαλείς Προδότες ΌΛΟΥΣ τους ΈΛΛΗΝΕΣ που Έχουν Φύγει στο Εξωτερικό. Το Ότι Πολλά Παιδιά Φύγαμε στο Εξωτερικό για Εργασία, ΔΕΝ Σημαίνει ότι Είμαστε Λιγότερο ΈΛΛΗΝΕΣ από Όσους Έχουν Μείνει στην Ελλάδα.

        Άγγελος από Μιλάνο

  16. Ολος ο ΣΚΑΙ ειναι ετσι και οχι μονο.

  17. Αυτος ο Κωστιδης εχει τον χαβα του μερες τωρα, το εχω ηδη γραψει, αποκαλει ολα αυτα τα κοπροσκυλα που θελουν με το ζορι να εισβαλουν στην Ελλαδα, προσφυγες!!!!!!!! Ποιοι προσφυγες ρε καραγκιοζη;;;;;;; Δεν ντρεπεσαι καθολου γελοιε;;;;;;;

  18. Ρε τον τουρκοπρακτορα των μογγολων, από ότι φαίνεται έρχονται χειρότερες ώρες για την ελλαδα μας.

  19. Αυτός είναι κατάσκοπος των Τούρκων ρε παιδιά χρόνια τα λέω αν ήταν η Χρυσή Αυγή κυβέρνηση ξέρετε που θα ήταν αυτός τώρα όπως είπε ο μεγάλος Θοδωρής Κολοκοτρώνης Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους

  20. κωστιδη ,ποσα φραγκα σου δινει ο ψυχακιας ερντογαν για να πουλησεις την Ελληνικη ψυχη σου ρε καρναβαλε

    1. Δεν δίνει μόνο στον ΜΟΓΓΟΛΟ κωστιδη λεφτά….Τα παίρνουν κι άλλοι,και ήρθε ο καιρός να τους βγάλει ο Χίος στα μανταλάκια

Comments are closed.