Τους βγήκε… ξινή η Μύκονος: Είδαν την απόδειξη και «έμειναν», πλήρωσαν ένα μηνιάτικο για 2 ποτά

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ έγινε και φέτος το διάσημο πολυτελές εστιατόριο και μπαρ της Μυκόνου, DK Oyster, στον Πλατύ Γιαλό, καθώς νέες κριτικές εμφανίστηκαν στο TripAdvisor για τις τιμές τους.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, με το οποίο ασχολείται η Daily Mail, είναι αυτό μιας κριτικής με τίτλο «Αποφύγετε με κάθε κόστος», στην οποία ένα ζευγάρι τουριστών υποστηρίζει πως το εστιατόριο τους εξαπάτησε να πληρώσουν για ποτά, υποσχόμενοί τους δωρεάν πρόσβαση στις ξαπλώστρες της παραλίας.

«Κανένα πρόβλημα… παρήγγειλα 2 ποτά που είδαμε στη συνέχεια ήταν 51 ευρώ το καθένα», αναφέρουν.

«Αν αυτό δεν ήταν αρκετά τρελό, επιστρέψαμε στις ΗΠΑ και είχαμε χρέωση 876 $ (περίπου 808 ευρώ) στον λογαριασμό μας. ΓΙΑ 2 ΠΟΤΑ!!!!!», συνεχίζουν.

Πρόσθεσαν δε ότι από το DK Oyster προσπαθούν να αμφισβητήσουν την κατηγορία, καθώς «δεν υπέγραψαν ποτέ για τίποτα ούτε έλαβαν έντυπο αντίγραφο απόδειξης».

«ΠΡΟΣΟΧΗ και αποφύγετε αυτό το μέρος!!», προσθέτουν.

Πάντως, ο Δημήτριος Καλαμαράς, επικεφαλής του DK Oyster, προσπάθησε να υπερασπιστεί τις υπέρογκες τιμές.

86881655 13597119 image a 105 1720019294988

Σε μια απάντηση στην κριτική, αναφέρει:

«Οι ξαπλώστρες μας διατίθενται με ελάχιστη κατανάλωση, επομένως ενθαρρύνουμε όλους τους επισκέπτες να ελέγχουν το μενού, πριν κάνουν τις παραγγελίες τους. Θα ήθελα να σημειώσω ότι τα μενού μας εμφανίζονται σε πίνακες κοντά στην είσοδο, που δείχνουν τις τιμές των φαγητών και των ποτών μας για να ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας.»

67457573 13597119 dk oyster bar has caught tourists unaware with negative reviews a 92 1720020030105

Ζήτησε επίσης από τον πελάτη που έβαλε την αρνητική κριτική «να επανεξετάσει ορισμένες από τις σκληρές εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν και τις κατηγορίες, καθώς προσπαθούμε να προσφέρουμε μια θετική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες μας και δεν υπάρχει πρόθεση εκ μέρους μας να χαλάσουμε την εμπειρία σας».

Όπως σημειώνει η Daily Mail, πάντως, αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση η πρώτη φορά που η DK Oyster δέχεται πυρά για τις τιμές του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ωρε πιασιμο κωλου! Το θεμα δεν ειναι πως θα βγαλουνε το χειμωνα τα greek λαμογια αλλα πως θα χτισουνε και καμμια πετρινη βιλλα στα ξεροχωραφα τους!

  2. Οι μαλακίες πληρώνονται…Νόμος της ζωής…

  3. Μπουρδελοξερονησο! Ποιος του ανεβασε την αξια? Ουτε για φτυσιμο το και καλα κλανουρονησο αρχιζει και αποτελει ντροπη για τη….βαρια ελληνικη… βιομηχανια!

  4. αφου βρισκετε κοροιδα ηλιθιους που σας επισκεπτονται καλα το κανετε. ηλιθιοι οι περισσοτεροι για αυτο εχουνε φτασει εδω στο πατο και τον εχουμε τρυπησει

  5. Πρέπει να είναι κανείς ΠΟΛΥ μαλακας για να θέλει να πάει σε αυτό το βρωμονησι.Ασχετα πόσα λεφτά έχει.Καλα να πάθουν όσοι πηγαίνουν.

  6. Χαχαχα καλά κάνουν και Βαράνε στο ψαχνό…εδώ οι κάννες πιυ δεν έχουν κάτι ομορφο και έχουν ίδιες τιμές …η Μύκονος τα έχει όλα για αυτούς που τα «έχουν»….

  7. Ξεβρακώστε τα κάθε λογής ψώνια που πάνε σε αυτό το βρωμονήσι για να το παίξουν υπεράνω (αν δεν έχεις πάει Μύκονο δεν πήγες πουθενά ή εγώ έχω πάει στην Μύκονο). Ζήτω στους εκεί αετονύχιδες και στους πονηρούς επιχειρηματίες. Πάρτε τους τα όλα.

  8. Δεν μας ενδιαφέρει η είδηση! Υπάρχουν καλύτερα και ομορφότερα επισκέψιμα νησιά στην Ελλάδα!

  9. Μύκονο δε θέλανε?! Τις ιστορίες για τις πολύ υψηλές τιμές δε τις ακουγανε?!
    Π@¥Τ$@ τωρα, που λέει κι ο θυμοσοφος λαός!

Comments are closed.