Τους …ξετίναξε από το βήμα της βουλής! ΟΜΙΛΙΑ – “ΦΩΤΙΑ” του Παύλου Σαράκη, για την ίδρυση Δικαστικής Αστυνομίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΑΥΛΟΣ

Ομιλία Παύλου Σαράκη Για Το Νομοσχέδιο Περί Ίδρυσης Δικαστικής Αστυνομίας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτα να λετε στους μαλακες Νεοελληνες κολο ταξητες να τα βλεπουν και να τα ακουν και ειναι βασικα οι μονοι υπευθηνοι για ολα οσα συμβαινουν στην Ελλαδα. Αυτοι φηφισαν και εβγαλαν την κολο πουσταρα να τους κυβερνηση,η γιαγια μου θα τα καταφενε καλητερα τετοια βοιδια λοατκι ειναι οι Ελληνες σαπισμα θελετε ολοι σας καθικια του κερατα αμην και ποτε θα ερθει η ωρα να λογαριαστουμε με αυτους τους αντιχριστους.

  2. Ο Σαράκης τα είιπε, ο Σαράκης τα άκουσε.
    Η Βουλή άδεια. Κλείστε τη τελείως να ησυχάσετε.
    Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον Δυτικό κόσμο, που οι Βουλευτές πάνε βόλτα, εν ώρα υπηρεσίας.
    Τέτοια ασυδωσία και τόση περιφρόνηση προς όλους τους φορολογούμενους/ψηφοφόρους Πολίτες, που στην ουσία είναι οι Εργοδότες των Βουλευτών.
    Πήραν την ψήφο, εξασφάλησαν ένα ελκυστικό πακέτο αμοιβών και μετά γράφουν τους φορολογούμενους, στα παλιά τους τα παπούτσια, για να μην πω κάτι πιο χειρότερο.
    Εφόσον οι Πολίτες, ανέχονται αυτές τις συμπεριφορές από τους διορισμένους υπαλλήλους τους, η κατάσταση στην Ελλάδα θα χειροτερεύει.
    Υπάρχει μία Ιδιωτική εταιρία που θα ανεχόταν αυτή την συμπεριφορά από τους υπαλλήλους της? Σαφώς και ΟΧΙ!!!

  3. Μπράβο πατριώτη Σαρακη! Τέτοιους Έλληνες θέλουμε

  4. Η δημοκρατία στην χώρα θα επανέλθει όταν δούμε να μετατρέπονται μερικά σχολεία με κοπρίτες, καθηγητές και καλά, σε φυλακές πολιτικών, δικαστικών και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων του κώλου.

Comments are closed.