Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΟΨΑΛΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΘΡΙΛΕΡ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ – ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΨΑΛΙΔΙ ΠΡΟΒΑΤΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ktinotrofos_glossa

    Συνεχίζονται οι έρευνες για να εντοπιστεί ο δράστης που επιτέθηκε σε έναν κτηνοτρόφο στην Κρήτη.

    Ο 69χρονος κτηνοτρόφος βγήκε την Πέμπτη, από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και πλέον νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

    Ο 69χρονος κτηνοτρόφος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και οι αστυνομικοί προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τα τραύματα που φέρει το θύμα σε χέρια και πόδια είχαν σκοπό να τον κάνουν να υποφέρει και να του προκαλέσουν προβλήματα και όχι να τον σκοτώσουν.

    Για το λόγο αυτό εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές από τις κάμερες ασφαλείας στο ποιμνιοστάσιο του 69χρονου, με τον δράστη να γνωρίζει την ύπαρξή τους και να φορά «κάλτσα» στο κεφάλι για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

    Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν λεπτομερώς και τα «καρέ» την ώρα που ο δράστης πήρε το ψαλίδι που χρησιμοποιούν οι κτηνοτρόφοι για να κουρέψουν τα ζώα τους, για να κόψει τη γλώσσα του κτηνοτρόφου.

    Τα σενάρια για την επίθεση στον κτηνοτρόφο στην Κρήτη

    Ο ένοπλος που πυροβόλησε τον 70χρονο, έφτασε στο ποιμνιοστάσιο πεζός και εξαφανίστηκε και πάλι πεζός μέσα από τα βουνά. Αυτός είναι ο λόγος που η έρευνα χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν ίχνη διαφυγής, παρά μόνο οι εικόνες της κάμερας που δείχνουν τον δράστη κατά τη μετάβαση και κατά τη διαφυγή του.

    Το υλικό από τις κάμερες, όπως και τα στοιχεία που συνελέγησαν από την αυτοψία στον τόπο της επίθεσης, έχουν σταλεί στην Αθήνα για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Πολύ σοβαρά εξετάζεται από την Ασφάλεια Ρεθύμνου και το σενάριο της κατά παραγγελίας ενέδρας. Δηλαδή ο ηθικός αυτουργός να πλήρωσε κάποιον για να στείλει «μήνυμα» στον κτηνοτρόφο. Ο νούμερο ένα ύποπτος της ΕΛ.ΑΣ. πάντως φαίνεται ότι έχει άλλοθι και πλέον είναι σε μικρότερο βαθμό στο «κάδρο» της έρευνας.

    Οι Αρχές εξετάζουν, μεταξύ άλλων, σύνδεση της επίθεσης με περιστατικό που είχε λάβει χώρα τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο 26χρονος γιος του 70χρονου κτηνοτρόφου είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό από δύο άτομα.

    Τότε η επίθεση στον γιο του 70χρονου είχε οργανωθεί από 40χρονο, ο οποίος «προσέλαβε» τους δύο δράστες για να προκαλέσουν κακό στον 26χρονο. Οι αστυνομικοί είχαν περάσει χειροπέδες στους δύο φυσικούς αυτουργούς και είχαν ταυτοποιήσει τον 40χρονο ως εντολέα. Ο 40χρονος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση.

    Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι δύο οικογένειες έχουν εδώ και καιρό αντιδικία για λίγα μέτρα γης στο χωριό. Τα σπίτια τους είναι κοντά και η αντιδικία αφορά σε ένα κτήμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Σκουροι Αργυρωνητοι Γιδοβοσκοι με Επιδοτησεις Ναρκωτικα κ Μπατιροτουρισμο . Αυτη ειναι η Κρητη η Προδοτογεννα .

    2. Η προβατοψαλλιδα τους να γινει αιμορροιδοψαλλιδα τους εκει κατω στη λουγκρογεννα κρητη!

    3. Αφρικανοί σκουπιδόψυχοι, ζούνε με επιδοτήσεις, χασίσια και αεριτζοτουρισμό. Ποτέ δεν πήγα και ποτέ δεν θα πάω εκεί.

    4. Χειρότεροι από τα ζώα που βόσκουν.
      Τι θα το κάνετε το κτήμα ρε ούγκανοι όταν θα είστε στο κτήμα με τους πολλούς σταυρούς;;

    Leave a Response