Του ζητάνε 850 τέλη δήμου για σπίτι που δεν έχει ρεύμα – Δείτε τι καταγγέλλει ο αναγνώστης

Κοινοποίηση:
makeleio2

Ρεύμα μπορεί να μην έχει το σπίτι, ΔΕΗ μπορεί να μην πληρώνει, αλλά το “χαράτσι” του Δήμου θα το δώσει.

Δείτε την καταγγελία:

“Την περασμένη Δευτέρα καθώς γκούγκλαρα, διάβασα κάτι ανησυχητικό για τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα. ¨Εχω ένα ακίνητο μη ηλεκτροδοτούμενο στο Χαλάνδρι από το 2012. Τη αυριανή μέρα πήγα στο Δημαρχείο τμήμα εσόδων, και πρός μεγάλη μου έκπληξη μου είπαν ότι όφειλα να ενημερώσω και το Δήμο και ΟΦΕΙΛΑ να γνωρίσω το νόμο. Εγώ το έμαθα εντελώς τυχαία από το google Δεν οφείλω να γνωρίζω το πάντα όπως τους είπα.

Μου βεβαίωσαν μια οφειλή , την έλαβα σήμερα γύρω στα 850 euro.

Ερώτημα 1.
Δεν έπρεπε να μου γίνει μια γνωστοποίηση, ενημέρωση από τον Δήμο τόσα χρόνια;

Ερώτημα 2: Εφόσον δε μου έγινε καμία ενημέρωση, γνωστοποίηση οφείλω να πληρώσω το ποσό;
Θα σας κάνω copy paste το έγγραφο πού έλαβα σήμερα. Και αν το διαβάσετε η οφειλή μου ισχύει από 1/1/2019.”

Νέα εικόνα (1)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η ΔΕΗ είναι εισπρακτική σε κάθε είδους χαράτσι που το πληρώνει απανωτά ο πολίτης ακόμη και στο νερό που θα πούμε νεράκι. Στόχος μα φυσικά η εξαθλίωση τού Έλληνα. Οι παράνομοι αλλοδαποί είναι η νέα τάξη Ελλήνων για εκείνους και απολαμβάνουν τα τζάμπα που τους παρέχει η κυβέρνηση, και είμαστε ως αστικό λεωφορείο γεμάτο εν ώρα αιχμής. Πρέπει να φύγουμε με λίγα λόγια από την μέση. Αυτό θέλουν!!

  2. Δέν είναι μόνον τά τέλη τών Δήμων . Είναι καί οφειλές στήν ΕΡΤ. !!!

  3. Εγώ το ήξερα γιατί το είχα ακούσει κατά τύχη όταν πήγα να πάρω ρεύμα για αυτό που νοίκιαζα. Όταν αγόρασα, μετά από 4 χρόνια με ενημέρωσαν από το Δήμο ότι από την υπογραφή του συμβολαίου μέχρι την ηλεκτροδότηση του ακινήτου υπήρχαν 10 ημέρες διαφορά.Για κάτι λεπτά(0,30-0,40) και με τις προσαυξήσεις μου ζητήσανε να πληρώσω γύρω στα 3,50€.Ο Δήμος έχει λογαριασμό σε μία τράπεζα μόνο και θα πλήρωνα και 2,5€ για το διατραπεζικό,ευτυχώς βρήκα κάποιον με την συγκεκριμένη τράπεζα και τα έστειλα από εκεί.Μάλλον ήμουν και τυχερός που ασχοληθήκαν μόνο μετά από 4 χρόνια-Θα μπορούσε να ζητάνε κανένα χιλιάρικο (0,40 με τις προσαυξήσεις) και από τα παιδιά μου όταν πεθάνω. Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία φίλε.

Comments are closed.