Τούρκογλου. Ο ΨΥΧΡΟΣ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ» ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α.Π, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Ο Βενιζέλος έπρεπε να σαπίζει στη φυλακή για τόμους κακουργημάτων που έχει διαπράξει. Η τραπεζική θυρίδα της συζύγου Βορίδη και οι μετοχές κερδοσκοπίας του αδίστακτου υπουργού σε Intrakat- Aegean

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_11-04-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo11-4

Στο ΦΥΛΛΟ της Μ. TΡΙΤΗΣ  11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Αντε χάσου επιτέλους ρε ιπποπόταμε…Εμετό μας προκαλείς…Απολύτως…

  2. Μήλο στη λαϊκή σημερα .75 € μήλο στο σούπερ 2€.
    Αυτό πως εξηγείται;;;
    Τι θα γίνει με την αύξηση του νερού που θα κλείσει οολυς τους πρωτογενεις τομείς που απέμειναν όρθιοι όσο απέμειναν μετά τον στημενο πόλεμο στην Ουκρανία όπως η Γεωργία;;; Τι θα τρώμε;;;
    Οι πωλητές στη λαϊκή ιδέα δεν έχουν για την πώληση του νερού. Θεωρούν ακόμα ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό!!!

  3. Σύριζα ναζί το ίδιο μαγαζί.

  4. Οι κατάρες των ομολογιούχων θα τον συνοδεύουν μέχρι τον τάφο του !!!

  5. Παληοτόμαρο, αρριβίστας το απόλυτο της ατέλειωτης μπουρδολογίας έπρεπε να είναι φυλακή ή να μη μπορεί να ξεμυτίσει απ’ο το σπίτι του αν αναλογιστείς τι εγκλήματα έχει διαπράξει στους Ελλήνες

  6. Μια χαρά έμπαινα στην Ζήνα. Τί έχει το μωρό ρε ανώμαλοι gay;

    1. Σιγά ρε σαβουρογ@μη εσύ… μας γκάστρωσες με τα λόγια 😂😂😂

    2. Ή σε βάρεσαν οι δόσεις του εμβολίου ή έχεις στραβωμάρα ή έχεις να πας με γυναίκα χρόνια… νομίζω και τα 3 παραπάνω 😭😭😭

    3. Ή σε βάρεσαν οι δόσεις του εμβολίου ή έχεις στραβωμάρα ή έχεις να πας με γυναίκα χρόνια… νομίζω και τα 3 παραπάνω 😭😭😭

  7. Ιδού ο Eυάγγελος Βενιζέλος ηλίθιε ‘Ελληνα, σε χαιρετά μέσα από σκάφος με σημαία από… offshore !!!
    Τα υποβρυχία που ξεκίνησαν με έπαινους και είχαν άδοξο τέλος!
    Έβαλαν τη δικογραφία που εμπλέκει τον Βενιζέλο στην υπόθεση των υποβρυχίων…στο “συρτάρι” και έκλεισαν τη βουλή !
    Τελικά, τον Μάρτιο του 2010, η κυβέρνηση (δηλαδή ο Βενιζέλος), αποφάσισε να πληρώσει περί τα 1,35 δις ευρώ για παλιές και νέες παραγγελίες υποβρυχίων, καθώς και την παραλαβή του «Παπανικολής», του υποβρυχίου που γέρνει (εντάξει, έγερνε και το… ίσιωσαν).
    Παράλληλα, ξεκίνησε η παραλαβή και των άλλων τριών υποβρυχίων (που δεν έγερναν μεν, υπερκοστολογήθηκαν δε) και αρχίσαμε να καταβάλλουμε το υπόλοιπο των 460 εκ ευρώ από τα 2,84 δις του προγράμματος.
    Αποφασίστηκε επίσης η ναυπήγηση άλλων δύο υποβρυχίων του ιδίου τύπου αντί 1 δις ευρώ – αυτά που έχουν παγώσει γιατί την ίδια ώρα ο κ. Παπανδρέου, με την ανοχή του κ. Βενιζέλου, μας έβαζε στο Μνημόνιο.

  8. απλα πραγματα για το ελλαδισταν…… ΜΙΝΤ CONDITION………………. το μεγαλειο της απατεωνιας απο τα ψαρια τα μικρα μεχρι τους καρχαριες που υποστηριζετε, θρεφετε, αξιζετε και ειναι το κεφαλι της σαπιοχωρας και κρατους που εχετε δημιουργησει ολοι μαζι συλογικα. Απελπισια!!!!!!!!

  9. Μεγαλη εβδομαδα, μεγαλες ειδησεις. Στα μανταλακια ολοι οι ξεφτυλες που μας κυβερνουν ή μας κυβερνησαν. Μπραβο μακελειο. Η φατσα του γουρουνιου ολο το εξωφυλλο ρε παιδια επιασε, δεν εμεινε χωρος.

  10. Μοιάζει λίγο με τον Τζ. Σόρος η’ μου φαίνεται;

    1. Εγω νομιζω οτι περισσοτερο φαιρνει σε τζ. κωλος η γουρουνομουρι του !!!

  11. Ο Βενιζέλος δεν είναι απλα Τουρκογλου που ειναι και το πραγματικό του όνομα το οποίο έχει αλλάξει αλλά ενα πουλημένο τομάρι στο WEF που προωθεί άνευ όρων τη Νεοταξικη ατζέντα του
    Αυτός είπε στην αρχή του κορωνοιου να φορεσουμε όλοι το τσιπακι του Bill Gates κι έκανε τον Οκτώβριο του ’21 την εκδήλωση με τίτλο η Ελλάδα μετά V με καλεσμένο τον Δασκαλάκη της ΜΙΤ στην οποία υποστήριξαν αμφότεροι ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα πρέπει να τροποποιηθεί μέσω mRNA εμβολίων έτσι ώστε οι άνθρωποι να αλλάξουν και να μετασχηματιστουν σε ανθρωπομηχανες που θα έρχονται σε επαφή με την τεχνητή νοημοσύνη.
    Αυτά μόνο ένας εντεταλμένος της παγκόσμιας τάξης μπορεί να τα υποστηρίξει δημόσια χωρίς κανένα μέσο μαζικής εξαπάτησης πληρωμένο από την μέχρι τώρα εγκληματικοτερη κυβέρνηση όλων των εποχών να τον στήσει στον τοίχο .
    Ένα παχύδερμο πνευματικός μέντορας της Καϊλη μιας Ελληνίδας που διώκεται ποινικά για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο Ευρωβουλευτή όλων των εποχών.

Comments are closed.