Το ΒΙΝΤΕΟ που δεν θέλει ούτε να βλέπει ο Μπακογιάννης

Κοινοποίηση:
mpakogiannis_dimos

Δημοσιογράφος: Είστε έτοιμοι για τις πλημμύρες;
– Κώστας Μπακογιάννης: Το 2019 κάναμε το πάρα πολύ απλό… μπλα…μπλα

Χωρίς σχόλια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Έχει καταντήσει αηδία ο ντορογιος κοσιωνης…
    Μόνο με καλπονοθεια θα δει ξανά δημαρχία….
    Είναι καλλίτερα να βγει δήμαρχος στο Ισλαμαμπάντ….για να τους πνίξει ζωντανούς…

  2. Μαλακες βλαχοαθηναιο. Μιλάμε Γιά πολύ βλαχουρια σε αυτήν την πολη. Και δεν μας ευταναν οι βλάχοι, τώρα έχουμε και τους πιθήκους του ντορογιου. Όσο για τον βλαχοδημαρχο, αυτός τσεπώνει από όλες της μεριές.

  3. εγω απορω με αυτην την γυναικα αραγε τι του βρηκε και τον πηρε τον βλαχομπακο αρα θα μου πεις οτι του βρηκε το φουσκομενο πορτοφολι απο μιζες αρπαχτες προδοσιες κλπ και εχει καταντησει την αθηνα ενα γιαπι με λαθρεους παντου

  4. Μπακογιαννη γαμιεσαι, ουτε για κουλουρτζης δεν κανεις

  5. Γιατί δηλαδή οι προκατοχοι του ήταν καλύτεροι; και δεν φταινε μονο οι Αθηναίοι, εδώ στης Σέρρες ξανα έβγαλαν πανηγυρικά τον Καραμανλή, τι να λέμε τωρα; Εδώ ψήφισαν παλι Κουλη μην πάμε πιο μακριά.

  6. Μήπως είναι και άλλοι δήμαρχοι έτσι σαν και αυτόν….

  7. Τέτοιοι ψωλοβρόντηδες όχι για δήμαρχοι δεν κάνουν αλλά ούτε για να πουλήσουνε στράγαλα. Αν δεν έχουν και καλή γωνία , τους μένουν κι αυτά απούλητα.

  8. Εγώ να μην λέω ψέμματα στο τούνελ που πήγα χτες να δω το νερό ήταν πεντακάθαρο να το έπινες στο ποτήρι και ας είχαμε φωτιές κλπ μερικές φορές ερχόταν χωμάτινο και μερικές πεντακάθαρο κλπ.

  9. έχουν καταντήσει αηδία αν ξαναβγεί υπάρχει νοθεία στην καταμέτρηση 100%

    1. Αφού η Αθήνα είναι πάντα με τη ΝΔ, αυτός θα βγει. Όλα αυτά τα χρόνια στο κέντρο τα σπίτια, τα καταστήματα, τα γραφεία, ξέρεις τι πλούτος είναι ο οποίος ανήκει σε αυτούς που έχουν δουλειές και συμφέροντα με την εξουσία. Όλοι αυτοί ελέγχουν κόσμο τι θα ψηφίσουν ΚΚΕ;

Comments are closed.