Το ΒΙΝΤΕΟ της ΝΤΡΟΠΗΣ και της ΟΡΓΗΣ! Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΝΤΑΗΣ αστυνομικός με την κουκούλα που έσπρωχνε και τραμπούκιζε τον κόσμο αναίτια για να έρθει ο καψούρης!”

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΚΟΥΛΑ

“ΒΓΑΛΕ ΡΕ ΚΟΡΩΝΗ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΨΟΥΡΗΣ,,..ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΟΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μπραβο στο παλικαρι της Ελλας μακαρι να μπορουσα να παω να του σφιξω το χερι να του δωσο συνχαρητηρια.Αυτα τα σκουπιδια που πηγαν να διαμαρτυριθοθν οχι με σπρωξιες επρεπε να τους διωχνουν αλλα με γκλοπ κ χημικα να ξεβρωμιζει ο τοπος.

  2. Δεν υπάρχει αστυνομία και στρατός για την Ελλάδα και τους Έλληνες, σήμερα. Υπάρχουν μπατσαριό και στρατόκαυλοι στην υπηρεσία ανθελληνικών συμφερόντων

  3. Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ. ολοι οι αλλοι ειναι για μια σφαιρα στο κεφαλι. ξερεις τι θα πει μισθοφορος? ξερεις τι ειναι να σκοτωνεις και να δερνεις καθημερινα για 700 ευρω? ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ????

  4. ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΟΠΛΑ? …ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ…

  5. μπραβο εις τους ηρωικους μπατσους στρατοχωροφυλαξ που τσακιζουν τους εαμοβουλγαρους αναρχο-σλαβο-κομουνιστας!!!!!!!!!

    1. Δεν μας λέει ότι όλοι αυτοί είναι κουμμουνια ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΊΑ. Πολύ περίεργο ένα (υποτίθεται) πατριωτικό site όπως είναι το Μακελει. Να λιβανιζει σναρχο-ακροαριστερους και κόκκινους φασίστες!

  6. Διπλα μου επρεπε να τον ειχα θα του ξεριζωνα την καρδια το καθικι του κερατα μονο νταιδες το παιζουν δεκα σαν και αυτον για πρωινο.

Comments are closed.