Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τον Σ.Σοιγκού και Β.Γκερασίμοφ

Κοινοποίηση:
GQ6kXJDWUAAB-D7

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε σήμερα Τρίτη (25/6) εντάλματα σύλληψης κατά του πρώην υπουργού Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου και του ηγετικού Ρώσου στρατηγού Βαλέρι Γκερασίμοφ για φερόμενα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου της Ρωσίας με την Ουκρανία.

Τα δύο εντάλματα ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των ανώτατων Ρώσων αξιωματούχων που καταζητούνται για εγκλήματα πολέμου σε τέσσερα, καθώς το ΔΠΔ έχει εκδώσει προηγουμένως εντάλματα σύλληψης για τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσίδα αξιωματούχο Μαρία Λβόβα-Μπέλοβα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αλλα για τα εγκληματα των ΑΖΟΦΙΤΩΝ
    κουβεντα τα ρεμαλια της Χαγης οι δικαστες
    της νεας ταξης!!
    Θα την φανε αγρια απο το Πουτιν συντομα
    αστους…τους τρωει ο κωλος τους!!

  2. τους εχει κατσει στον λαιμο ο Πουτιν γιατι ειναι πολυ ανωτερος τους και ηγετης αυτοι τι εχουν τον κοιμισμενο που χαιρεταει τα ντουβαρια παει να κατσει εκει που δεν υπαρχουν καρεκλες γελαει μονος του χωρις λογο κοινως ειναι ενα ζομπι

  3. Για τον Νετανιάχου γιατί δεν εκδίδουν; Λύσσα με τον Πούτιν. Από που αντλεί την εξουσία του το διεθνές δικαστήριο; Η Αμερική το έστησε; Τους έφερε στο πιάτο ο Στάλιν τον Χίτλερ και αυτό είναι το ευχαριστώ, να κυνηγάνε τους ρώσους. Για τους Ουκρανούς γιατί δεν εκδίδουν; Και τη δίκη της Νυρεμβέργης οι Αμερικάνοι την έστησαν, οι δικαστές ήταν αμερικανοί ενώ υποτίθεται ότι ήταν παγκόσμιος πόλεμος και θα έπρεπε να είναι από όλες τις χώρες που πήραν μέρος στον πόλεμο.

    1. τους εχει κατσει στον λαιμο ο Πουτιν γιατι ειναι πολυ ανωτερος τους και ηγετης αυτοι τι εχουν τον κοιμισμενο που χαιρεταει τα ντουβαρια παει να κατσει εκει που δεν υπαρχουν καρεκλες γελαει μονος του χωρις λογο κοινως ειναι ενα ζομπι

  4. Αμοιβή δίδεται ; Οι καουμπόηδες θέλουν νά ξέρουν. Με τήν Διαταγη Συλληψης τού Bibi τού Ισραήλ τί έγινε ;

  5. Σκατοψυχα ανδρεικελα , μαριονετες των ΗΠΑ , εκεινο το…περιβοητο ενταλμα συλληψης για τον Νετανιαχου κλπ , τι εγινε τελικα , το εφαγε η γατα;;;;; Θα πρεπει να εχουν περασει τις 40 χιλιαδες τα νεκρα γυναικοπαιδα στην Γαζα!!!

  6. Διορισμενα φερεφωνα των νεοταξιτων! Κανας Μπαιντεν, Νετανιαχου κατι πουναι αθωα περιστερια?

Leave a Response