Το ΕΣΥ… στην εντατική: Έπεσαν σοβάδες στο κεφάλι νοσηλευτή στο Νοσοκομείο Χανίων – Τραυματίστηκε σοβαρά

Κοινοποίηση:
poedin2-1

Ολοένα και περισσότερα είναι τα περιστατικά που καταδεικνύουν με κάθε τρόπο την κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Συγκεκριμένα, μετά τον θάνατο τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Σαντορίνης που έχασε τη ζωή του κατά τη διακομιδή του στο Κρατικό Νίκαιας, ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό, θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή εργαζομένων και ασθενών σημειώθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπως γνωστοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ.

Όλα συνέβησαν την Τετάρτη (19/06) στις 6μ.μ. σε ξενώνα του ψυχιατρικού τομέα του νοσοκομείου Χανίων που είναι ανεπτυγμένος στη περιοχή Καλαφάς Χανίων, όταν έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι σε δωμάτιο φιλοξενούμενου ασθενούς ο οποίος είναι κατάκοιτος.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, εκείνη τη στιγμή στο δωμάτιο βρισκόταν νοσηλευτής που περιποιούνταν τον ασθενή, στο κεφάλι του οποίου έπεσε ο σοβάς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Παράλληλα, επειδή ήταν πάνω από τον ασθενή κατάφερε να τον προστατέψει.

Ο νοσηλευτής τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και αφού διαπιστώθηκε ότι είναι καλά, μεταφέρθηκε στο σπίτι του.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, «απαιτείται αυστηρός έλεγχος των κτιρίων που χρησιμοποιούν τα νοσοκομεία ιδιόκτητων και μισθωμένων για να διαπιστώσουμε εάν πληρούν τους όρους ασφάλειας». «Δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με κράνος εντός νοσοκομειακών κτιρίων» καταλήγει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. XAAXXA
    ELLADA 2.0
    —-
    κοινοβουλειο ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ …

    —–
    ΤΟΞΑ ΒΕΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο …. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

  2. Ζουμε απο τυχη στη χωρα των….υποδομων της μεταπολιτευσης!

Comments are closed.