Το Εθνικό Μέτωπο δίπλα στους συναγωνιστές της Casa Pound! Απαράδεκτη κράτηση και απέλαση 21 Ιταλών Εθνικιστών να κάνει σόου η κυβέρνηση της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Ε1

Την Τρίτη το βράδυ,21 Ιταλοί εθνικιστές, μέλη της Casa Pound και ο επικεφαλής του ομώνυμου κινήματος Τζιανλούκα Ιανόνε, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Αθηνών και οδηγήθηκαν στο Κέντρο κράτησης Αλλοδαπών. Χωρίς καμία κατηγορία, χωρίς καμία αιτία και χωρίς ποτέ να έχουν απασχολήσει τις ελληνικές αρχές κρατήθηκαν και προσήχθηκαν άνευ αιτίας. Το μόνο ” έγκλημα ” τους , το γεγονός ότι ήθελαν να συμμετέχουν στην εκδήλωση Μνήμης για τους δολοφονημένους Φουντούλη και Καπελώνη.

Μία εκδήλωση που και αυτή απαγορεύτηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ ώστε να γίνει το χατήρι των ακροαριστερών . Αυτή είναι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα που απαγορεύει την Μνήμη νεκρών από την παρακρατική τρομοκρατία. Αυτή είναι η λογική της ΝΔ που θέλησε να στήσει ένα δημοσιογραφικό σόου εις βάρος ανθρώπων που δεν έχουν βλάψει την Ελλάδα σε τίποτα, την ίδια ώρα που τα σύνορα της χώρας στέκουν ορθάνοιχτα στον κάθε λαθρομετανάστη .
Το Εθνικό Μέτωπο από την πρώτη στιγμή καταδίκασε αυτές τις μεθοδεύσεις και βρέθηκε στο πλευρό των διωκώμενων Ιταλών. Το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και ο δικηγόρος και υποψήφιος με το Εθνικό Μέτωπο, Φώτης Μπαμπάνης, επικοινώνησαν με τις αστυνομικές αρχές και επισκέφτηκαν τους κρατούμενους στο κέντρο κράτησης. Με ενέργειες τους, επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες αποφυλάκισης τους και τελικά θα επιστρέψουν ελεύθεροι στην Ιταλία την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.
Οι κρατούμενοι συναγωνιστές εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους Έλληνες Εθνικιστές, καταδίκασαν την κράτηση τους και επιφυλάχθηκαν για κάθε νόμιμο δικαίωμα τους. Οι ενέργειες αυτές του φιλελεύθερου κράτους και του αριστερού παρακράτους μόνο πεισμώνουν τους Έλληνες Εθνικιστές στον αγώνα τους για μια ελεύθερη πατρίδα και μια εθνική κοινωνία.

Ε2

Δημήτρης Ζαφειρόπουλος – Εθνικό Μέτωπο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτοί οι Ιταλοί δεν είναι απόγονοι αυτών που μας επιτέθηκαν την 28 Οκτωβρίου 1940;

Comments are closed.