ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΠΑΛΙΓΙΑ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 80 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΜΑΣ

Κοινοποίηση:
gaz

Το Al Jazeera μετέδωσε ότι το Ισραήλ βομβάρδισε ξανά τον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια στη Λωρίδα της Γάζας, αυτή τη φορά πετυχαίνοντας ένα σχολείο που χρησιμοποιούσαν ως καταφύγιο οι κάτοικοι. Υπάρχουν φόβοι για πολλούς νεκρούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Al Jazeera, το Ισραήλ βομβάρδισε το σχολείο Al-Fakhoura στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια στη Λωρίδα της Γάζας, το οποίο χρησιμοποιεί ο ΟΗΕ για να παρέχει καταφύγιο στους αμάχους.

Το Ισραήλ σφυροκοπά και σήμερα (18.11.2023) τη Λωρίδα της Γάζας, καθώς ο πόλεμος εναντίον της Χαμάς διανύει την 43η ημέρα του.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι αεροπορικές δυνάμεις του Ισραήλ βομβάρδισαν τη Χαν Γιουνίς στα νότια της Γάζας και τον προσφυγικό καταυλισμό Μπαλάτα στη Δυτική Όχθη.

Το βίντεο του Al Jazeera για τον βομβαρδισμό στη Τζαμπαλίγια:

Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοίνωσε το θάνατο περισσότερων από 80 ανθρώπων σε δύο επιδρομές του ισραηλινού στρατού σε καταυλισμό προσφύγων που διευθύνεται από τον ΟΗΕ στη Τζαμπαλίγια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος της Παλαιστινιακής Υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNRWA) Φιλίπ Λαζαρίνι ο οποίος ανέφερε σήμερα ότι έλαβε “φρικιαστικές” φωτογραφίες και τηλεοπτικά πλάνα πολλών ανθρώπων που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν από μία επίθεση σε σχολείο της UNRWA που βρίσκεται βορείως της Γάζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ ΔΕΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΊΑ.

  2. Δεστο και συ ,οι Εβραιοι εχουν βγαλει τους μεγαλυτερους Σουπρεμιστες {ολοι θαυμαστες του Herzl } στην ιστορια
    πχ Μπεν Γκουριον ,Μοσσε Νταγιαν ,Αριελ Σαρον ,και τωρα Σατανιεχου και πολλους αλλους

  3. O ορος ” Αντισιτισμος ” δεν ειναι αλλος απο ψευτικος ορισμος, δηλαδη οτι εισαι εναντια των Εβραιων ,αυτο ειναι μονο προπαγανδα και ψεμα γιατι στη πραγματικοτιτα Σιμιτες ειναι και ολοι οι Αραβες Συριοι ,Αιγυπτιοι ,Παλαιστινιοι ΚΛΠ ,οπως και Ολοκαυτωμα ,ειναι Ελληνικη λεξι που απαγορευεται για αλλους λαους να το χρισιμοποιουν ,και δεν εχει σχεσι με αυτα που συναιβισαν στο πολεμο ,εγω ξερω οτι ΕΝΑ ειναι το ολοκαυτωμα ,οταν οι τουρκοι καψανε την Σμυρνη {πραγματικη ενοια της λεξεως } αλλα αν την πουν οι Ελληνες σε λενε αντισιμιτικο ,οι Εβραιοι ξερουν πολλα για προπαγανδα!!

  4. Θάνατος στους Εβραίους τρομοκράτες και δολοφόνους.

Comments are closed.