Το Ισραήλ σκότωσε φιλορθόδοξη Σύρια δημοσιογράφο, με βομβαρδισμό στη Δαμασκό!! Μήνυμα σε Άσαντ… ΜΑΡΤΥΡΑΣ από τον Αντίχριστο!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Στην α΄ ΦΩΤΟ ανάβει κερί στο μεγάλο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην Κοιλάδα Χριστιανών στη Χομς στη Mishtaya.

Καταγραφή

Το Ισραήλ σκοτώνει τώρα δημοσιογράφους και στη Συρία όπως έκανε προηγουμένως σε Λίβανο, Παλαιστίνη..Η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι μια δημοσιογράφος σκοτώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, 1 Οκτωβρίου 2024, σε ισραηλινό χτύπημα στη Δαμασκό. Η συριακή τηλεόραση «θρηνεί την παρουσιάστρια Safaa Ahmad, η οποία πέθανε ως μάρτυρας στην ισραηλινή επίθεση στην πρωτεύουσα Δαμασκό», ανακοίνωσε σε δελτίο τύπου. Μήνυμα σε Άσαντ… Χτύπησαν πολυκατοικία στο Μazzeh. Στοχευμένο χτύπημα..

Νωρίτερα, το επίσημο πρακτορείο Sana ανέφερε ότι «τα συστήματα αεράμυνας αναχαίτισαν εχθρικούς στόχους για τρίτη φορά σήμερα το βράδυ στην περιοχή της Δαμασκού», χρησιμοποιώντας μια έκφραση που χρησιμοποιείται γενικά για να αναφερθεί σε ισραηλινά πλήγματα.

Τα συριακά αντιαεροπορικά αναχαίτισαν ισραηλινή επίθεση που στόχευσε μέσα στη νύχτα τη Δαμασκό. Τρεις νεκροί και 9 τραυματίες ο πρώτος απολογισμός ενώ σημειώθηκαν και μεγάλες υλικές ζημιές.

Στρατιωτική πηγή είπε στο SANA : «σήμερα στις 2:05 μετά τα μεσάνυχτα, ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή από την πολεμική αεροπορία και drones που σηκώθηκαν από το κατεχόμενο Συριακό Γκολάν στοχεύοντας σημεία εντός της πόλης της Δαμασκού. Η αεράμυνα μας αναχαίτισε πυραύλους και drones επίθεσης και κατέρριψε τα περισσότερα».

Το Ισραήλ σκότωσε φιλόχριστη φιλορθόδοξη Σύρια δημοσιογράφο, τηλεπαρουσιάστρια με βομβαρδισμό στη Δαμασκό!! Μήνυμα σε Άσαντ… ΜΑΡΤΥΡΑΣ από τον Αντίχριστο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response